Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back de la treaba. M-am apucat de mats. Proasta zi... imi pare rau de scorurile mele praf dar frate nu am noroc la kill-uri. Spre exemplu azi cu razvan.rex am fost HQ verdant la war. Din 3 killuri facute impreuna el a luat 3 puncte eu 0 .... se nimerea sa dea el lovitura finala :|. Dar asta nu e o scuza pentru -12 facut azi. Imi pare sincer rau...

Asa da , e mai bine fara spam .

Tin sa va anunt ca tratatul intre Vietnamese Boys si News Reporter a fost incheiat .

Nu mai aveti obligatia de a verifica HQ lor si de a-i apara .

Se vede ca nu am mai trecut eu si Asasin pe la discuti, acum faceti o pagina la 2 zile :))asta este nu plangeti dupa turfs...ati vazut cum trag cei din Verdant pacat ca nu pot face video....am dat reporturi la un war cat la toate pana acum...dar asta este imi pare rau ca uni nu puteti fi seriosi macar 2 ore la war..si incepeti sa trageti in colegi sau va luati de rank superior in fine voi aveti de pierdut nu eu. Noapte Buna sper sa ajung la sedinta.

Se vede ca nu am mai trecut eu si Asasin pe la discuti, acum faceti o pagina la 2 zile :))asta este nu plangeti dupa turfs...ati vazut cum trag cei din Verdant pacat ca nu pot face video....am dat reporturi la un war cat la toate pana acum...dar asta este imi pare rau ca uni nu puteti fi seriosi macar 2 ore la war..si incepeti sa trageti in colegi sau va luati de rank superior in fine voi aveti de pierdut nu eu. Noapte Buna sper sa ajung la sedinta.

Da rechine se vede ca nu ati trecut pe aici nu mai e spam :)) Salutari si tie si lui asasin Cei mai tari colegi ...Stima