Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti,acum am venit si eu de la tara... Noapte bune,ne vedem maine la antrenament. PS : Rekill ai deja 4 posturi pe pagina asta... incearca si tu sa nu faci atata spam , fara suparare.

Neata, FreshPlay spam se numeste acela cand faci posturi aiurea unul dupa altul 2-3 cuvinte...ti se pare ca eu scriu 2-3 cuvinte? daca vrei sa vezi spam uitate la Tsar Bratva si vezi acolo cate 3 pagini pe zi...facute in 3-4 membri.

Neatza acum am ajuns si eu acasa.CE faceti?

@Rekill intra pe mess sau skype si da-mi alt skin ca ala nu prea im place

Edited by Lee BvAsaSin

Neata baieti, m-am trezit si eu, ce faceti?

Uite caut niste moduri pentru arme si niste skinurio pentru VTB...

Aa, chiar Rekill, daca ai un skin nu mult modificat de rank 1 VTB, imi dai si mie?

Primesti un avertisment verbal pentru spam . La urmatoarea ai FW .

Eu nu am putut sa ajung la antrenament deoarece nu am avut net, acum am terminat treaba si vad ca a venit si netul...., Max cunosc vreo 4-5 skinuri pentru rank 1 o sa le pun mai tarziu cand am timp sa le caut...

Welcome celor noi! Eu termin ep 3 din sezonul 2 Prison Break si ma bag la somn. Toata cele bune! Maine WAR DAY :X

Sper sa fim cat mai multi posibil (25+ daca se poate) si sa ne aparam/castigam turfs. Luni am pierdut dar la diferenta de 5-10 puncte.