Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am renuntat la ideea cu fw la toti sa moara Masa7u poate mai am nevoie de el =))am sanctionat decat 7 membri. Noua metoda este mult mai complexa si cred ca va fi aceasta:

Nick:Rekill

Rank:2

Numarul de waruri la care am fost prezent:6

Screenshoots cu scorurile: -

Scor total:+121313(sau - ,calculati toate scorurile adica ati fost prezent la 2 waruri scorurile au fost 1-0 si 0-1 scorul total este 0)

Alte precizari:Multumesc.

Inca nu am introdus metoda deoarece nu am vorbit cu Don Cuneo Coza.

Am iesit noapte buna! Don iti trimit PM cu cine trebuie sanctinat, gata prea mult Don... :))Ma jur ca daca maine pierdem Hq vorbesc cu Piccioto Coza sa va tina 2 saptamani in antrenament fara attack uni asa meritati.

Am renuntat la ideea cu fw la toti sa moara Masa7u poate mai am nevoie de el =))am sanctionat decat 7 membri. Noua metoda este mult mai complexa si cred ca va fi aceasta:

Nick:Rekill

Rank:2

Numarul de waruri la care am fost prezent:6

Screenshoots cu scorurile: -

Scor total:+121313(sau - ,calculati toate scorurile adica ati fost prezent la 2 waruri scorurile au fost 1-0 si 0-1 scorul total este 0)

Alte precizari:Multumesc.

Inca nu am introdus metoda deoarece nu am vorbit cu Don Cuneo Coza.

Am iesit noapte buna! Don iti trimit PM cu cine trebuie sanctinat, gata prea mult Don... :))Ma jur ca daca maine pierdem Hq vorbesc cu Piccioto Coza sa va tina 2 saptamani in antrenament fara attack uni asa meritati.

Am sanctionat pe cei absenti cu cate un FW .

Doi au fost demisi pentru ca au acumulat 2 FW in primele 2 saptamani . De acum nu mai iert , nu vreau sa fiu sanctionat din cauza voastra .

Am sanctionat pe cei absenti cu cate un FW .

Doi au fost demisi pentru ca au acumulat 2 FW in primele 2 saptamani . De acum nu mai iert , nu vreau sa fiu sanctionat din cauza voastra .

Asa, introduce te rog modelul de postare war...am putina treaba ne auzim la war-uri.

Good Morning Everyone. Yesterday I felt very bad.. Can you believe. I've entered hospital like 04:00 pm ( a clock ). Can't believe what happened with me. I've had stomach-ache.. I've felt very,very bad but now i am a bit better. I don't know will I be on the war.. I know maybe i will recieve FW for not comming but.. my health is more important than B-zone. Thanks to the people that read this post.. It's like an essay. :D

Nick:

Rank:

Numarul de waruri la care am fost prezent:

ScreenShoots cu scorurile:

Scor total:

Alte precizari:

Noul model de postare respectatil, toti in game ne pregatim pentru war-uri si nu mai faceti - :-L.

Chiar mor din 2 motive...:1-mi-a picat netul si am prins 1 ora de war si 2 sunteti dezorganizati daca nu va ia coza pe fiecare in parte sa va puna la locul vostru voi mergeti in mijlocul lor....daca ati sti si voi sa va pozitionati si sa trageti cu m4/rifle...cum eu am facut +5 cu rifle si voi nu puteti? Si daca incep sa zbier pe F vine Rexona si zice: Rekill nu zbiara coza pe /f si zbieri tu...normal ca eu daca coza are treaba si vad ca aveti -4121, vad ca mergeti ca oile 1 vs 20 unde vedeti mai multi acolo mergeti cate 1, ati ramas in Hq majoritatea pentru ca aveati -, bun ai - suitiva frate in masini ca erati 15 in hq luati 3-4 masini si faceti Db asa ne mai ajutati si pe noi, pana la urma ne-a bagat si pe noi verdant in hq ce poti face in 7-8 membri....mai mare rusinea parca noi tragem cu deagle si ei cu minigun..Sunt 100 de metode in care poti sta daca nu esti bun la deagle...sunt destule cladiri pe care sa va suiti si sa trageti cu m4/rifle sau mergeti cu ceilalti/DB...Chiar nu va este rusine sa stati in hq ca aveti 0-5 poti sa fi si cel mai prost si tot faci un kill..

Ce sa spun timpul le rezolva pe toate.

Noapte Buna la toti, maine war day cei noi intrati uitativa peste topicurile Arms Dealer si War pentru a nu fi sanctinati. Faceti un efort si prezentativa la war daca vreti turfs, cu toate ca nu avem prea multe sanse dupa noile schimbari in GSB si Verdant dar o sa vina si timpul nostru. Bafta ne vedem la war.

P.S:New Page =))