Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Opaaaaaaaa, opaaaa s-au deschis discutiile :X :X thenks coza :* saru`mana

Neata gangsterilor ce faceti? Intru si eu mai incolo in game :)

Daca faceti iar spam o sa va sanctionez in game si acest topic va fi inchis mai mult timp .

Ziua buna! Eu nu o duc prea bine. Azi e zi de war. Sper sa reusim si noi sa facem scoruri bune nu sa ne batem joc de nervii lui coza sau celui ce va coordona.

Eu am niste probleme in familie deci inafara de activitati nu prea voi fi on. Numai bine!

Mda, zi urata azi....CEA MAI URATA zi de cand sunt in vietnamese ... cum frate, mergeam cu exxxperiment pe fcr la DS si aia ne inconjurau si trageau si experiment al meu se invartea intre ei =)) eu faceam SPAM! pe /cw pleaca pleaca si el facea cerculete, nu se mai poate asa ..!

Aveam o fata cam asa la waruri qsRGXXR.jpg=)), 2 kick-uri pentru /report probabil daca mai era un war cedam nervos, dar stiti cum se spune:

"Cine renunta usor este considerat slab!"

Salutare mafioţi, vin cu ceva nou.

Au dat Vietnamezii roob =))

sa_mp_285.png

Jneboon, ma cheama Asasin si Vulturik la Hq, eu baiat silitor ce sunt eram la cnn sa dau ad ca recrutam...in fine vin la hq sa ma uit daca vin pd, intra pd in hq aproape sa ii bata pe vietnamezi eu repede sar sa ii ajut si rup 2 copi si asa primesc wanted 5, mai rupem 2 echipaje de copi dupa care vin vreo 10 :-Lsi desigur nu suntem batmani asa ca ne-au facut. JAIL TIME!! inca 2300 :))

Postati Raportul Arms si Evidenta War Rekill corrects!!Ma bag la moduri,,,