Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca te referi la justthink, el conduce pentru are mai multa experienta ca multi din factiune asta. Si ce daca are rank 1? Acm 1 luna avea 4 sau 5. oricum nu conteaza. daca srie sa organizeze, el organizeaza.

PauL13

Edited by GF FOX

Cat de curand voi lua si eu aceasta hotarare,se pare ca Rank 1 a ajuns sa conduca in aceasta factiune.

Rank 1 ala a ajutat mafia cand ii era de 10 ori mai rau decat acu' si cand voi cerseati pe la spawn civil cate 5k. Rank 1 ala stie mai bine zonele, organizarea si mentalitatea jucatorilor mai bine decat o faceti voi la un loc, jmekerii care fac 0-6 la waruri si apoi dau vina pe altii.

s@lz.

@, Bafta si tie.Bafta baieti,mi-a facut placere sa fiu in echipa cu voi.In ziua de azi vad ca mai mult conteaza o pata pe harta decat distractia.Mult succes in ce v-ati propus cu rank 1 la carma. :X

Nici eu nu consider ca e normal ca un membru cu rank 1 sa conduca factiunea la warruri nu conteza ce rank a mai avut inainte , asta este parerea mea , poate sa dea indicatii liderului subliderului rankului mai mare dar nu sa faca el ordine si sa imparta sanctiuni , repet este parerea mea si nu imi dau demisia din cauza asta , si sper ca pe viitor va fi o organizare mai buna , si sa luam si turf.

BAFTA ozzy!

Nici eu nu consider ca e normal ca un membru cu rank 1 sa conduca factiunea la warruri nu conteza ce rank a mai avut inainte , asta este parerea mea , poate sa dea indicatii liderului subliderului rankului mai mare dar nu sa faca el ordine si sa imparta sanctiuni , repet este parerea mea si nu imi dau demisia din cauza asta , si sper ca pe viitor va fi o organizare mai buna , si sa luam si turf.

BAFTA ozzy!

Sanctiunile nu le imparte rank 1 , ci eu . Si daca ati asculta si nu v-ati mai duce rambo a-m castiga turfs .

Dar sunt 3-4 care fac +10 pe war si restu fac - la greau .

Nu mai am chef de nimic...pur si simplu ceva nu merge bine, probabil acel spirit de echipa pe care il aveam toti acum 2 luni, daca nu imi revin o sa iau aceasi decizie ca si BvAsaSin(retragere), eu unul m-am saturat de atatea certuri la fiecare war sau antrenament...profitati de ocazia ca acum puteti intra peste tot in aproape orice factiune...nu mai e ca alta data cand stateai 2-3 luni sa prinzi un loc intr-o factiune pasnica sau departament....Pacat parerea mea este ca ar trebui redus numarul de locuri in factiuni, asa nu ar mai avea toti nabi sanse in departamente sau ganguri mai intai invata sa te comporti si apoi sa primesti o sansa.

Asta e, a fost multă dezorganizare.

Am încercat să fac şi eu cât de cât plus-uri dar se pare că am ajuns cu 2 killuri în plus sau scor egal, acesta a fost primul meu war pe RPG1 deoarece m-am retras înainte, nu prea ştiam cum stă treaba dar acum gata, ştiu.

JustThink jucai cumva prin 2010 sau 2011 ?:)

Ce pot zice URAT din partea celor ce ies pe motiv de nimic sau celor ce comenteaza fara motiv. Pentru voi conteaza asa mult rank-ul? Ma rog daca si Justthink s-a comportat urat apai voi nu stiti cum e sa nu dai /attack sa stai cu saptamanile pe tusa si sa fie in fiecare zi antrenament. Nu l-ati cunoscut pe Rizea. Attack aveti mereu daca nu a prins 1 sau altu repede ii sariti in cap. Am fost si eu rank 4 credeti ca ei nu ar fi vrut sa prinda attack? Nu mai zic ca vi s-a vorbim frumos si ce aveti de facut era DM si sa ascultati. Sper ca membri de baza sa ramana in factiune pana coza nu v-a mai recruta pe oricine si va scapa de cei cu "nemultumiri". Ne vedem in joc!

Edited by AnGeLx

Asta e, a fost multă dezorganizare.

Am încercat să fac şi eu cât de cât plus-uri dar se pare că am ajuns cu 2 killuri în plus sau scor egal, acesta a fost primul meu war pe RPG1 deoarece m-am retras înainte, nu prea ştiam cum stă treaba dar acum gata, ştiu.

JustThink jucai cumva prin 2010 sau 2011 ? :)

Da, joc din 2010.

Asta va fi ultimul meu post aici.

Aici se incheie cariera mea pe samp.Coza ca sa poti cuceri din nou Los Santos trebuie sa intrii in membrii grav de tot.Asa nu se mai poate

Foarte multi din aceasta factiune sunt rambo.

Tin sa imi iau adio de la toti.Succes in continuare

Coza/Joseph si voi ati fost lider/sublider de exceptie.Bafta mai departe

Rekill sper sa iei si tu drumul cel bun la fel ca mine.

Bafta in continuare Vietnamese Boys.!!!

Aici se incheie cariera mea pe samp.Coza ca sa poti cuceri din nou Los Santos trebuie sa intrii in membrii grav de tot.Asa nu se mai poate

Sau nu. Pana nu ma las eu nu te lasi nici tu, baga o mini vacanta pana iei permisul :XCoza am multe sa iti spun pe Skype :))

@, Bafta si tie.Bafta baieti,mi-a facut placere sa fiu in echipa cu voi.In ziua de azi vad ca mai mult conteaza o pata pe harta decat distractia.Mult succes in ce v-ati propus cu rank 1 la carma. :X

Nimeni nu mai joaca de distractie, nu vezi la ce disperare s-a ajuns acum cu aim-ul si toate cele?

Bafta mai departe.

Imi pare rau ca te-ai lasat, dar fiecare avem si un viitor in viata reala, bafta cu ceea ce ti-ai propus. Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa te cunosc...

Bafta mai departe.

@All, ce faceti baaaaaa?

Bafta asasine imi pare rau ca ai ales sa ne parasesti...Ai fost un coleg de exceptie. Sper sa te reintorci candva...Stima din partea mea

ps- nu ai specificat nimik de mine aici caine ce esti :))