Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Jose este ala chel

Asa faci Joseph? :))))))))

Tare batranu, nu lasa tigara =))

Sper ca a decurs bine antrenamentul de ieri.

Astazi la ora 20:00 va fi tinuta sedinta saptamanala, absentii nemotivati vor fi sanctionati.

Neata , acum m am trezit si eu sper sa ajung si eu la sedinta ca sunt la prietena mea acum...era sa uit sa va arat un hit ( este o manea dar sper sa va placa ) , eu ma pis pe mine de ras cum fac astia si cica au voce =))

Edited by kennyS

Neata , acum m am trezit si eu sper sa ajung si eu la sedinta ca sunt la prietena mea acum...era sa uit sa va arat un hit ( este o manea dar sper sa va placa ) , eu ma pis pe mine de ras cum fac astia si cica au voce =))

Prea tare =)))

Neata baieti,ce faceti? Mai stau putin si ma duc sa-mi ridic castigul de la pariuri :))

Ne auzim in-game.

Nickname :MaSa7u
Level :41
Rank :1
Vechime (cat timp ai stat in factiune) :mult
Motivul pentru care demisionez:Chiar nu am chef de suferintele unui copil ''Razvanys''
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana în caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Vietnamese Boys pt. minim 2 saptamani :aha
Ce parere ti-ai format despre Vietnamese Boys in timpul petrecut aici ? :nici una
Alte precizari ? :Huntere,nu vezi si tu ca pleaca majoritatea din cauza acestui ''Razvanys'' care il tii in brate ?? inteleg ca e amicu tau,dar nici chiar bataia asta de joc.

1: Salut

2: Hunter nu ma tine in brate

3: SA STI CA APROAPE TOTI MEMBRII AU PROBLEME CU TINE,dar nu vrea sa sti tu,eu am vorbit cu ei,si stiu care sunt,dar eu,spun direct cn nu imi place

4: Cand ti-am facut cerere de invoire era-i boss,eram prieteni,acum cand m-ai jignit pe /f,gata 0.

5: Nu te-am sactionat eu,ci Joseph. care este sublider si are dreptul,nu i-am zis eu BA SACTIONEAZA-L,intradevar sunt pozele mele si alea lui.

6: Nu tu esti ala,care acum 3 zile imi dadea-i sms: oare oi lua rank azi?,si acum imi spui mie ca sunt copil?

7: Te rogi de mn sa vb cu joseph/hunter pentru rank,si dupa sunt copil?Apropo cine sunt eu sa vb?Ce crezi ca am asa pile unde vrei tu?

8: Sayonara,acum 2 zile trebuia sa iei rank,tu vazand ca Hunter nu iti da,ai zis hai sa plec,si sa spun din cauza lu RazvanyS poate il da si pe el afara..

@@H U N T E R, DE ce ma ti in brate?,ma inrosesc..

**Scuza-ti pentru greselile gramaticale,dar am scris in graba.SAYONARA

Buna dimineata, am vazut ca au existat certuri, nu mai vreau sa vad asta la voi.

Suntem un grup, care trebuie sa fie unit, sa nu mai vad certuri intre voi.

Ne vedem deseara la 19:45 in HQ, sa ne pregatim pentru waruri.

Cei care nu puteti ajunge la war faceti o cerere de invoire pana in ora 20:00, daca faceti dupa ora 20:00 va resping cererea de invoire si o sa fiti ABSENTI.

Ca sa accept cererea vreau sa aveti un motiv bun, daca nu aveti un motiv bun o resping si o sa fiti ABSENTI.

Edited by South Joseph

Nick: Victor.
Level: 28.
Factiune: Verdant family.
Nick-ul celui reclamat: _whynnn_
Descriere: DM Aiurea.
Dovezi:
http://imgur.com/a/QDVos
Martori: -

• Alte precizari?: Sa se i-a masuri impotriva lui.

Ia uite-l mă și pe ăsta. Mi s-a întâmplat și mie asta de N ori ca să nu fiu atent la scris și să fiu atent la inamic. Dacă e vorba de așa, stai că deschid dosarul Verdant să vedem ce măsuri se ia și împotriva lor.

Good luck!

Ai de .. ce POST-Hunteri sa mor eu , ba frate daca te-a omort , te-a omort si cele bune .... dar chiar asa ma ? mai lasa-o

Astea sunt invatati sa fac post din orice . asta e. bft _whynnn_ daca o sa iesi.

Bafta , ne auzim la war !

Edited by S o l d i e r D a r r i N