Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bajetii,sa nu uitati de /fdeposit,totusi sunt decat 500$ pe saptamana,pentru cei care nu stiu despre ce e vorba:

-Va duce-ti in Hq;

-Da-ti /fdeposit 500;

-Face-ti SS;

-Postati pe forum aici:http://forum.b-zone.ro/topic/118767-vietnamese-boys-seif/

Pute-ti depozita si mai mult,a scazut foarte mult bugetul factiunii.

@R A Z V A N Y S si @N0cerino,Lasa-ti ma baiatu' in pace. =))

Premiul pentru cel mai urat copil in viata este castigat de nimeni altu' decat Marycel fotomodelu' !!!! Felicitari posirca mica <3

P.S: https://www.facebook.com/marycel.kadar ca sa va convingeti :* :*

Implici cam multa viata reala in acest joc. E problema lui cum arata, nu a ta. De cand ai venit ai inceput cu arfe de astea, ba ca nu stam pana la 01:00, ba ca asta e urat.

Ce drc, ai venit sa critici membrii?

@, Cei cu el,fata de marycel e mai frumos de 100 de ori..

Terminati-va cu dastea.

@Maine sper sa fiti 30 la war

1:Asculta de rank mai mare decat tn.

2:Lasa mistourile acasa.

3:Nu te intereaseaza pe tn ce fac eu si ca joc pe rpg2

4:Tu cu nocerio hm.. eu habar n-am ce cautati in mafie vad ca aveti prea multe arfe si va credete prea importanti

Premiul pentru cel mai urat copil in viata este castigat de nimeni altu' decat Marycel fotomodelu' !!!! Felicitari posirca mica <3

Valabil si pentru tn "Frumusetea paduri"

P.S: https://www.facebook.com/marycel.kadar ca sa va convingeti :* :*

@N0cerino @R A Z V A N Y S Eu nu stiu ce cautati in mafie, va credeti prea importanti nu vedeti ca nimeni nu va suporta? Dc ati venit aici sa ne criticati? Demisile sunt on nu avem nevoie de astfel de membri.

Buna,ce mai faceti eu m-am reapucat iar si am zis sa va las si voua un MESAJ

Felicitari!pentru ce-i cu rank 4,5 defapt felicitari la toata lumea cei care ati ramas in factiune sa-l ajutati pe HUNTER si sa-mi face-ti un loc mai repede Va Pup :*

Felicitari!pentru ce-i cu rank 4,5 defapt felicitari la toata lumea cei care ati ramas in factiune sa-l ajutati pe HUNTER si sa-mi face-ti un loc mai repede Va Pup :*

Ce avem aici :)), te asteptam inapoi Anca. De data asta sper sa stai mai mult :)

Fix tie sa-ti faca loc? :))

Nu lasati "naba" in factiune! :))

Scuzati de post, dati report daca vreti! :D

Edited by GF Joseph

@, Crash la teste (urma sa il verifice un admin pentru coduri)-Cea ce e interzis.

@Bai,terminati-va cu abuzurile sa nu mai faca nimeni vrun post la noi... lasa-ti asa,fac ei,lasa-ti pe ei

Am sa revin cu edit la evidenta war,daca mai este careva de postat,da-ti-mi PM.