Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doar 6 persoane au postat amenda, restu' mai aveti timp pana diseara sau o sa primiti fw.

Daniell, crede-ma ca daca ajungi de la 5-0(voi 15 pe turf, ei 4) la 5-5 in 10 minute e foarte grav. Apropo, imi place comparatia ta cu niste oi.

Sunt bad boy, da.

Postez si eu pe aici.Multi nu ma stiu pe contul asta,nea....tot StapLeR e ;)

Felicitari pentru war-urile de astazi . LEvyy,astazi nu ti-am mancat war-urile , stii tu la ce ma refer :))

Faceti o vizita si pe aici : http://versurifrate.dx.am

DAUNA TOTALA,6 TURFS,AZI AM DAT 4/4 LA GSB.

@Vreau sa va mai spun ceva.

La voi nu prea merge cu ascultatu,trebuie sa fie spam pe /f CU DU-TE ACOLO sa va duceti,absenti la war vor fi sactionati.

In curand va fi LS gri,6 turfs felicitari.

Nu stiu, fratii mei, nu stiu. M-am plictisit sa fac 30-8 si scoruri de genu SI SA MANANC BATAIA VIETII. Cum, coaie, din 30 cati eram cand aspiram la 24/24, acuma ne chinuim sa fim 20 si suntem calcati in picioare de vtb. DE VTB? PE BUNE?

Hunter, doar o intamplare, va jucam iar in picioare.

Parcă ar fi Adolf Hitler, Tratec.

Eu recunosc, poate e printre cel mai bun de pe server, dar totuși, cum te lauzi bă că l-ai omorât?!

Merg să mă culc, felicitări pentru astăzi. Cuneo FORȚĂ!

#nu vă culcați pe o ureche dacă avem 6 turfs, majoritatea GSB vă fac la 1v1.

Vreau sa stiti ca sunt mandru de voi, dar nu vreau sa va ganditi NCI UN PIC ca vom lua LS-ul. Sunteti slabi, gsb sunt mai buni si au mai multe tec-uri decat noi.

Nu vreau sa inceapa certuri sau ceva de genu pe aici cum a fost odata sau cum sunt in alte factiuni, doar pentru niste turfuri, ca iar ramaneti cu discutiile inchise.

Vor sa ne atace verbal ? lasati-i sa o faca ! Este doar o stare de moment.

Edited by lLevyY