Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Bafta la war!

Salut Vreau sa,Va spun urmatoarele Lucruri...

1.Cine considera ca vrea sa faca ceva in Acesta factiune sa rmana alaturi de VTB.

2.Cine Considera ca:Nu poate face macar un+2,Nu poate asculta nimic la war... Puneti demisia fratilor decat sa stati sa ne enervam toti mai bine lasati locu la altcineva care este capabil si vrea sa faca ceva.... pentru acesta factiune.

Esti de acord cu mine? dami si tu un +1...

Edited by TL xSavi

Nu ai ce sa faci. Vad ca nici daca da afara juma de factiune tot nu vin si asculta la war...

levy ti-as recomanda sa dai teste arme la sange si sa incepi cu find-urile. Ti-am spus ca nu este asa usor fara un sublider.. Noapte buna!

Eu zic ca sunteti niste prosti ca va agitati atat pentru o culoare pe /turfs, astea vin si pleaca, in loc sa legati prietenii si sa va distrati in jocul asta, voi stati sa va certati ca "ala nu imi da m4, ala nu stiu ce mai face", pe bune? :))

Am să vă spun câteva lucruri, deci ... sunteţi pur şi simplu patetici vi s-a spus să mergeţi cu heli pe Alhambra voi aţi venit pe jail şi aţi bubuit cu hely (good job), vi s-a mai spus să mergem toţi într-un loc nu aţi venit. Cred că am zis destule, noapte bună !

Eu zic ca sunteti niste prosti ca va agitati atat pentru o culoare pe /turfs, astea vin si pleaca, in loc sa legati prietenii si sa va distrati in jocul asta, voi stati sa va certati ca "ala nu imi da m4, ala nu stiu ce mai face", pe bune? :))

Fix asta am spus si eu in-game... nu are niciun sens sa stricam prietenii aiurea.

Bravo, sa zicem ca reusesti sa iei tot LS... ce rezolvi? Ca ti-l iau altii in cealalta saptamana.

Nu puteti da vina doar pe organizare ba, ca ala e unul dintre motivele ca pierdem, e alta. Mai e si motivul ca GSB au 12 rank 4+ care au TEC si Combat, plus ca majoritatea jucatorilor din factiunea lor stiu sa manuiasca ca lumea o arma, la noi doar cativa. Si chiar si-asa, degeaba ai skill cand vin pe tine cate 2-3 cu TEC si tu esti cu un amarat de Deagle.

Imi cer scuze ca postez aici dar uite Levy ce iti fac 2 membrii in timpul unui war.

ix9Siqz.png

Cu aceasta poza , m-am lamurit perfect cum sta cazul in gangul asta. Nu va mai asteptati sa batem GSB.

Distrati-va si ganditi-va cum sa ne aparam HQ-ul.

Amigo, multumim de aceasta poza, cel putin eu iti sunt recunoscator. Bafta!

Imi cer scuze ca postez aici dar uite Levy ce iti fac 2 membrii in timpul unui war.

ix9Siqz.png

Clar... desi amandoi imi sunt prieteni... in ciuda faptului ca sunt de treaba acolo au fost nesimtiti.

Totusi nu-i condamn, poate au avut un motiv anume.

Edited by nWo Mitikq