Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci, efectiv, morrrrrrrrrrrrr =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cica la asqwe: "ce se aude ala" =))))))))))))))))))))))))))))))))))) morr, cate episoade sunt? =)))))))))))))))))))))))))))))

Abea astept urmatoru, cred ca o fi si mai fain :))))) M-as fi ras si mai tare daca ar fi picat laptopu =))))

Mai sunt 2 parti , maxim 3 . Depinde cum le pune Levyy. , "AM MOUSE FARA FIR " :)) .

Sa nu mai vad discutii legate de GSB pe aici, am vorbit ceva cu voi in joc.

Am scos episodul 2 :

astept +1 =))

Ba voi asa radeti toti in slatina ? =)))))))))))))))))))) si cum se uita ala zici ca e violat pe la spate =))))))))) nu mai pot ba

Bafta Vietnamese, daca vreti sa mai vorbim:

Y!M: Alex_1milion

Am crezut ca pe b-zone nu e ca pe alte servere, ca e un staff mai capabil, oameni mai buni cum erau acum cativa ani, dar am ajuns la concluzia ca acest server a ajuns mai rau ca bu**ed, staff incompetent, incapabil sa faca fata reporturilor si codatilor, eu primesc ban pentru ca il omor pe unu care nu se misca decat stanga dreapta, prea prost sa fii sa nu-l nimeresti.qMenthol, tratecy si ceilalti codati de pe server nu primesc nimic fiindca baga milioane in joc.Asta e, e foame de bani, abea acum am putut observa asta.Din gsb numai liderul e de treaba, in rest sunt niste codati si donatori infecti si copii de 12 ani, sper sa inceapa sa ia ban codatii aia, fac umbra pamantului degeaba.Cat despre Kelton (expertul in coduri) care nu face nimic adevaratilor codati care nu rateaza absolut un glont, probabil ca isi trage si el ceva din acei bani.Asta e adevarul despre b-zone, asta e adevarul despre server, daca dai bani poti sa joci cu coduri, faci ce vrei, nu patesti nimic.Pana acum credeam ca e cel mai bun server pe care nu exista astfel de cazuri dar in 2 saptamani mi-am schimbat complet opinia. Cum sa dai ban pentru coduri fara sa faci un test TW, cum?

In fine, pentr voi succes la turfs, pana cand nu o sa ia ban codatii n-aveti ce face, asta e, adminii tin cu ei, le cer politistilor interventii ca sa castige un turf, asta e b-zone in ziua de azi.

Edited by BTD LucaAlin

Bafta Vietnamese, daca vreti sa mai vorbim:

Y!M: Alex_1milion

Am crezut ca pe b-zone nu e ca pe alte servere, ca e un staff mai capabil, oameni mai buni cum erau acum cativa ani, dar am ajuns la concluzia ca acest server a ajuns mai rau ca bu**ed, staff incompetent, incapabil sa faca fata reporturilor si codatilor, eu primesc ban pentru ca il omor pe unu care nu se misca decat stanga dreapta, prea prost sa fii sa nu-l nimeresti.qMenthol, tratecy si ceilalti codati de pe server nu primesc nimic fiindca baga milioane in joc.Asta e, e foame de bani, abea acum am putut observa asta.Din gsb numai liderul e de treaba, in rest sunt niste codati si donatori infecti si copii de 12 ani, sper sa inceapa sa ia ban codatii aia, fac umbra pamantului degeaba.Cat despre Kelton (expertul in coduri) care nu face nimic adevaratilor codati care nu rateaza absolut un glont, probabil ca isi trage si el ceva din acei bani.Asta e adevarul despre b-zone, asta e adevarul despre server, daca dai bani poti sa joci cu coduri, faci ce vrei, nu patesti nimic.Pana acum credeam ca e cel mai bun server pe care nu exista astfel de cazuri dar in 2 saptamani mi-am schimbat complet opinia. Cum sa dai ban pentru coduri fara sa faci un test TW, cum?

In fine, pentr voi succes la turfs, pana cand nu o sa ia ban codatii n-aveti ce face, asta e, adminii tin cu ei, le cer politistilor interventii ca sa castige un turf, asta e b-zone in ziua de azi.

TraTecyy nu-i codat, e doar foarte bun la shootere, uite-te si pe canalul lui de youtube. Nu mai vorbiti asa aiurea daca nu stiti, auzi ca baga milioane in joc. :)) Sunteti mai rau ca NewLife frate, adica suferiti atat ca pierdem. Sunt de acord, mai au si jucatori care folosesc coduri, dar nu toti ma. :)) Vorbesti de parca tu esti frate cu Bobo si stii unde se duc banii si toate cele.

Ba ce tot suferiti ma?Luca,se vede clar in video ca rupeai aimbot +no recoil.Ce test TW mai vroiai cand tu secai in video ala 2 playeri in 2 secunde?.

Tratecy nu a bagat un leu in jocul asta,daca el trage bine e codat?Cand o sa ai tu atatia ani de experienta in mafii cat are el mai vorbim;).

Pinnguinule,ce sufera ma NewLife?Cand va aud pe voi ca faceti un kill si ziceti DAU MAGIE imi vine sa va tin intr-o camera 10 zile fara apa si mancare.Pe server daca intrebi cine e ma NewLife?O sa iti spuna toti playerii care au un NUME pe server ca e cineva care trage bine fara cod;),dar daca intrebi de tine nu esti mai mult decat un ANONIM.

Vennom,tu traiesti din prezen sau trecut?Video-u ala e din 2013 fratele meu,suntem la jumatea lui 2014;).

Deci va rog eu frumos,nu mai comentati despre jucatori cu experienta gen Tratec si NewLife ca e urat.

Nu vedeti ca voi faceti un kill la war si sunteti mai fericiti ca o femeie cand naste?

Dati report ca chiar nu ma intereseaza.

LucaAlin,ne vedem peste 30 zile,poate atunci o sa recruteze Paramedicii.

Respect Levyy si Asqwe ca se chinuie cu voi.Bafta

Esti prost facut gramada, atat am sa-ti spun, probabil ca esti un copil cu parintii full de bani de-ti dau atatia bani sa donezi, daca nu donai bani erai un nimeni in joc.

Edited by BTD LucaAlin

"Deci sa incep cu inceputul, inceputului <<joke>>"

Cum am facut curat la deagle prin HQ, si l-am batut pe levyy de s-a pus AFK

multi a-ti vrut aceasta tinta, asa ca am zis sa o postez aici si nu l-a moduri, pentru ca

nu este o tinta facuta de mine, ci este o tinta pe care alesu aka Rasta mi-a dat-o in acest topic

http://forum.b-zone.ro/topic/227219-weap-rainbow-chromed-weapons/

Asa sa incep:

Tinta o voi pune in stil .png: T3bwZmN.png

In caz in care cineva vrea si download de la hud sa-mi dea un mention si voi da edit.

Dovada cu tinta, video:https://www.youtube.com/watch?v=WTfJDh42al4&feature=youtu.be

Have Fun !!!

Edited by Spike Imparat

@,Daca esti slab si cu tinta fi fara tinta tot prost tragi deci degeaba.

In alta ordine de idei am revenit de la mare acum vad ca n-ati mai avut war de ceva timp pentru ca buguri si pentru ca dezinteres deci cand o sa avem, posibil maine, sper sa va distrati si sa nu mai suferiti atat.

@, conteaza in primul rand sa stii sa tragi, nu neaparat ce tinta ai... beowulf tragea cu tinta default si rupea tot :))

HAHAHAHHAHAHA DISCUTII ON!!!!!!! GSB GSB GSB GSB GSB GSB GSB CEI MAI JMEKERI, RUPE GSB PE CUNEO PESTE TOT PE UNDE PRINDE, CUNEO NISTE SLABI, $@L , DAU MAGIE

@,N-am zis ca esti slab sau bun, dar am zis ca poti fi bun cu orice tinta cat de mica/mare ar fi ea.

PS: cata, Zerglineg sau bogdane daca sunt waruri astept sa fiu trezit si eu pentru ca mai mult ca sigur o sa dorm ca bou la ora aia.

Neata pretenas, De sambata suntem colegi Sper sa ne intelegem ok ;)

Nu va mai certati intre voi daia se inchide LEvyY discutiile ,

@LevyY. Uite cum am rupt scrolu la maus

https://www.facebook.com/photo.php?v=777079972315199&set=vb.471692806187252&type=2&theater