Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Seara buna!

Ce face bajetii? :>

@@PIttbulL07, Pitt, eu nu sufar si nici n-am suferit. Mi-ai fost prieten, imi esti si inca o sa-mi fii!

Eu vorbesc de ce am vazut ca doar nu am stat sa ma uit la reports la N pagini. S-a intamplat ca in acea zi sa fie toate acele posturi la Destema pe motive foarte banale si acolo s-a vazut foarte clar egoismul, invidia si penibilitatea. Nu am treaba cu nimeni decat cu mine dar atunci cand stiu ca am o gramada de prieteni, care m-ar astepta mereu cu bratele deschise atunci cand as vrea sa ma alatur lor, si vad ca fac tot felul de "prostii" pentru a le fii lor mai bine, pai te rog frumos. Nu-mi spune mie acum ca nu este asa ca eu imi tai cucul si il mananc in tigaie. Daca nici eu nu stiu ce mai vorbesc inseamna ca sunt nebun, prost, idiot, redus mintal s.a.m.d. Niciodata nu am cautat carcota si nici n-o sa caut dar macar fi-ti si voi mai FP gammeri. Nu va faceti ca va jucati de placere si cand colo voi "suferiti" pentru niste teritorii.... Nu este sfarsitul lumii mai ales ca este Virtual Life. Daca cineva traieste in acest Virtual Life este strict problema lui si astept si @mention sa-i spun cat de prost este!

Seara buna!

P.S: Pitt, seara buna si mai vorbim in game! ;)

@President xKay VIP, sunt noul membru de ieri cred, să vă aşteptati la spam la aplicatii. Eu zic sa facem asa: duele 1-1 CU TOTI DIN FACTIUNE[prezenti azi], si care ne face un 3/3, il bagam, care nu trage un glont in tine, afară, maryus, Cred ca am rezolvat cu tata, a zis ca POATE mă lasa la war, dar daca termin lectiile, deci, hai la war =)) [ daca apare la war /q, filmez cu telu sa vedeti k nu mint, am pc-u virusat de un virus care e asa in task manager: csrss. Care ma poate ajuta sa scap de el, FARA RR LA WINDOWS, mai dureaza... Ii raman recunoscator. O seara buna va doresc. Sa fiti iubiti. #xKayLand2k69 {pentru acest /fmotd, cere-mayei drept de autor, ea a furat de la cedryk.} Salut. ( am facut compunere, hihi) =))))))

Saluuuuut baieţi , ce faceţi ?

Şmek attack-urile n-am ce zice.. #respect .. Măcar să ne apărăm zonele astea pe care le mai avem :)), Cius :*

Se vede că a dat attack @Stoica Mihai , mulţumim bă. =)). Ne auzim mai spre seară , baftă!

vMVmFnc.png

Astazi 05.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Nu accept INVOIRI pentru ziua de maine!

WARURI DE ASTAZI:

1. FBI SF - ATTACK - 69 Pier Mobs (20:00-20:30)

2. Rodeo LS - DEFEND - Green Street Bloods (20:30-21:00)

3. Car rent LS - DEFEND - Green Street Bloods (21:00-21:30)

4. Foster SF - ATTACK - Avispa Rifa (21:30-22:00)

La acest war

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Saluuuuut baieţi , ce faceţi ?

Şmek attack-urile n-am ce zice.. #respect .. Măcar să ne apărăm zonele astea pe care le mai avem :)), Cius :*

Se vede că a dat attack @Stoica Mihai , mulţumim bă. =)). Ne auzim mai spre seară , baftă!

Nu am dat eu attack si nici nu o sa mai dau ;) next ai ban salpa :))

Seara buna!

Acum am ajuns si eu acasa.

@, Vezi mane ca am si eu o inactivitate pusa. Raspunde-mi la ea oricare ar fii raspunsul macar sa stiu ce fac. Fara suparare, raspunsul sa fie sincer. Dupa ma trezesc ca sunt dat afara cu 3/3 FW si eu crezand ca sunt cu inactivitatea acceptata. Intelegi tu la ce ma refer ca nu esti bajet mic :))

Nu de alta dar se trezesc altii sa-mi faca si post si n-am chef de astea mai ales acum ;)

Baieti, asta este sfarsitul meu in Vietnamese Boys, deocamdata. O sa imi fie dor de voi toti! Cand ma reintorc, vreau sa va gasesc cu #LsGri! Bafta tuturor! Pana primesc [/uninvite] ne mai auzim in game, cel mai probabil deseara.

Edited by Andrei A26

Ziua buna!

Ce faceti?

@, Bafta mai departe A26! Ai grije de tine si de corpul tau!

Fara droage si umblari la inelul maro :)))

Ne audem mai tarziu in game dupa ce vin de la antrenamente.

Bafta!

vMVmFnc.png

Astazi 08.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI DE ASTAZI:

1. Marina LS - DEFEND - Verdant Family (20:00-20:30)

3. Rodeo LS - DEFEND - Green Street Bloods (21:00-21:30)

3. Verdant II LS - ATTACK - Verdant Family (21:30-22:00)

La acest war

Salut baieti, maine sper sa avem activitate maxima la waruri. Si pe langa asta, sper sa o lasati mai usor cu certurile, dupa ce ca nu ascultati. Daca vi se spune ceva, faceti, ati vazut astazi la war cu Verdant, normal ca a fost lose, daca ascultati toti cand trebuia poate era in favoarea noastra. Dar cum se spune, din greseli se invata... sperand ca a fost doar o greseala, gandinu-ma ca sunteti noi unii dintre voi si inca va acomodati, deci maine sa vad o schimbare, sunt sigur ca nu vreti se schimbe kay si sa inceapa cu sanctiuni...

vMVmFnc.png

Astazi 09.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI DE ASTAZI:

1. Verdant II LS - DEFEND - Verdant Family (20:00-20:30)

2. Verdant I LS - ATTACK - Verdant Family (20:30-21:00)

4. Car Rent LS - ATTACK - Green Street Bloods (21:30-22:00)

La acest war

NU ACCEPT INVOIRI PENTRU MAINE ASADAR, TOPICUL DE INVOIRI VA FI INCHIS.

Seara buna!

Daca vreti sa facem ceva bun impreuna eu zic sa incepeti sa ascultati de cei din conducerea factiunii caci ei sunt cei mai in masura sa ne coordoneze spre victorii! Incepeti sa ascultati, nu va mai certati intre voi si faceti in asa fel incat sa dispara acele reclamatii cum ca "X mi-a furat kill-ul". Acela nu este furt ci este ajutor reciproc! Nu castigi doar tu sau doar X cu acel Kill pe plus! Castigam toti! Castiga toata factiunea caci aici, in aceste 2 ore de wars este vorba de colegialitate, de munca in echipa si buna intelegere! Am observat ca nu prea aveti bunul plac de a munci toti impreuna, multi facand cam ce vor chiar daca cineva le spune si ii indruma sa faca altceva. Daca nu vreti sa fim mai buni de atat mai bine va dati demisiile. Nu se tine cu forta ci doar cu mintea daca intelegeti la ce ma refer!

Multi nu veniti la wars dar nici nu vreti sanctiuni.. Cum vine asta? Eu cu inactivitate pusa si tot vin la wars cand apuc iar unii care stau acasa si freaca menta nu pot intra 2 ore macar la wars. Daca nu puteti nu mai aplicati! Nu avem nevoie de 41/41 members daca doar 20/41 vin la wars!

Ganditi-va la ce v-am spus mai sus sau ma rog, la ce am incercat sa va transmit!

vMVmFnc.png

Astazi 09.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI DE ASTAZI:

1. Verdant II LS - DEFEND - Verdant Family (20:00-20:30)

2. Verdant I LS - ATTACK - Verdant Family (20:30-21:00)

4. Car Rent LS - ATTACK - Green Street Bloods (21:30-22:00)

La acest war

NU ACCEPTA INVOIRI PENTRU MAINE ASADAR, TOPICUL DE INVOIRI VA FI INCHIS.

Servus!

Am ajuns si eu acasa... Gata si cu Facultatea pe ziua de astazi...

Inca putin si-mi bubuie capul :))

@, E bine ca esti optimist dar nici chiar asta!

Avem noi 30+ ON la wars si nu am observat? :))

Pana sa luam 4/4 mai e mult de munca cu unii...

Care dati rob?

La 13:00 vreau sa dau un rob, daca vreti sa dati, ma anuntati pe /f ;)

Ne vedem in game!

Salut sper sa ii rupem deseara pe verdant si sa le lom 4 turfs sebyca nu e optimist el chiar stie ce o sa se intample, eu oricum la primele 2 wars nu pot ajunge dar sper sa ii facem de ras.

Salut sper sa ii rupem deseara pe verdant si sa le lom 4 turfs sebyca nu e optimist el chiar stie ce o sa se intample, eu oricum la primele 2 wars nu pot ajunge dar sper sa ii facem de ras.

Vad ca sunteti optimisti, un lucru bun, dar cum spunea si prietenul meu sidorov, pana sa luam 4/4 mai e ceva.. De ce? in primul rand ne trebuie multi membrii pe turf la war si in afara de asta, daca vreti multe zone trebuie sa si ascultati, nu sa incercati sa va duceti singuri sau ce mai faceti voi uneori. :) Membrii vor fi in curand, va depinde doar de voi daca faceti ce spune conducerea. Ati vazut, Kay ne face spam la fiecare war, dar unii se trezesc sa faca ce vor, sau sa comenteze. Daca vom remedia si asta sigur vom lua 4/4.

@, Mai mereu am dreptate :))

Cum sa castigam mai toate warurile daca: Nu se asculta de conducere, sunt mereu certuri intre membri, mereu se trezeste cate unul sa faca ce vrea. Conducerea spune ceva iar el/ei face/fac altceva...

In felul asta ne batem singuri joc de noi. Putem sa ii punem pe multi in dificultate la wars dar ne trebuie intelegere si ascultare. Fara astea suntem = cu 0 ;)

Salut Vietnamezilor!

Felicitari pentru saptamana aceasta si vreau ca si cea care urmeaza sa o tratam la fel de importanta si in putin timp o sa reusim sa facem din nou LSGRI!

Putina distractie de la war-urile de Vineri :

DISEARA SEDINTA!

Baieti, maine avem 4/4

1. Defend Verdant 1 (cu vdt)

2. Attack Transfender, pns (cu gsb)

3. Attack Richman (cu gsb)

4. Defend Verdant 2 (cu gsb)

Eu VA ROG, sa va dati silinta si sa va prezentati la waruri, nu ca imi tin de foame turfturile, dar daca tot putem de ce sa n-o facem?

La war vreau sa aveti toti arms dealer, sa dati m4(atunci cand ceri m4 nu fugi, si cand dai m4 iar nu fugi, stai pana primesti/accepta),si nu vreau sa va vad in hq pe motiv ca aveti -, cand aveti - si nu puteti face +, macar stati in spatele colegilor pentru ai ajuta, daca nu ati mai fugii sa faceti kill probabil scorul nu va ma fi negativ, factiunea este aproape full, deci ar trebuii sa fim destul de multi on la war eu asa zic.

Bossu` paginii, ca de fiecare data.

Edited by MARYUSSSSSSdinVTB