Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Ce esti ma asa frustrat? crezi ca-l doare pe el undeva ca l-ai votat pe panda? Atata ura pe voi ca sunteti palete si ca nu va da omu' o functie, n-am mai vazut asa ceva.. BTW Niste duele asa inainte de war

Azi sper sa fim la fel de organizati ca ieri si sa reusim sa luam 4/4, ne auzim in game :*

Neata Vietnamese.Acum m-am trezit si eu,ma duc sa mananc putin si plec in oras putin ca am ceva de scos pt scoala.Cand vin din oras intru in game si vb.In seara asta avem 2 waruri care sunt 2 attackuri..Pe Richman si Rodeo asa ca trb sa le castigam pe amandoua.Hai bafta,ne vedem in game cand vin,Pwp la bosii din VTB.

President xKay VIP-Sunt frumoase aman2 dar aia din imgur e pe RPG2 sau 3 daca nu ma insel si mai bine e cealalta sa fie ceva nou.Felicitari pentru waru de pe RODEO,daca ati fi ascultat si de pe Richman aveam 3 turfs acum.Hai bafta,ne vedem maine.Nb all

@, Uite Maryus.

Despre asta iti ziceam.

12167242_1029656453733069_585705216_n.jp

Cand am lag mare mi se blocheaza imaginea si mi se inchide singur jocul sau imi apare eroarea asta.. Cand iau crash nici nu stiu daca in game scrie "Sidorov a iesit din game (Crash)". Pur si simplu mi se inchide jocul nu imi mai apare casuta aia de Crash cu Close sau Report Crash...

Eu nu va inteleg ba? Cum sa dati Atack in SF? Ne trezim si cu amenzi de minus ca avem war in SF si ca toata turma e pe un membru VTB. Voi va dati seama ca noi avem Atack pe HQ Avispa Rifa? Voi stiti ce REKT ne dau aia? E clara treaba ma trezesc cu amenda de 10.000$...

Poftim, eu și cu încă un 4+ am prins 2 atacuri.

Maine va rog să va prezentați la waruri, avem o zi foarte încărcată, 4waruri cu gsb, trebuie să fim cât mai mulți on pentru a câștiga 4/4.

Servus!

Am ajuns si eu acasa.

Astazi trebuia sa am 12 ore, de la 8:00 - 20:00 dar se pare ca nu au nici profii chef de noi :))

Deseara trebuie sa fim cat mai multi on sa putem face fata GSB-ilor ;)