Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata praduitorilor, tot cu munca, tot cu munca. Hai la multi ani Florinilor, Floriilor :*

IONUTz_1234

vMVmFnc.png

Maine, 27.04.2016 19:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - Green Street Bloods| Car Rent LS | 20:00 - 20:30

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în HQ în LINIE cu job Arms Dealer.

Cine nu se află în LINIE va fi considerat absent.

Saluut, mai trăiți mă :)) ?

Hai ne auzim la war, ceao! :)>-

Poate nu vii, sa vezi ce-ti fac =]]

Diseara la 19:45, nu uitati, toti Vietnamezii in HQ pentru war, vreau ca de azi sa incepem sa cucerim si noi ceva teritorii, daca stiti cum zic :)

Daca faceti quest-ul si nu aveti mapa, uitati aici QpZ00fN.jpg

vMVmFnc.png

In perioada 29.04.2016 - 03.05.2016 toate war-urile vor fi anulate si am decis sa va dau liber total, asa ca in aceste zile libere nu voi sustine alte activitati.

Rog ca fiecare sa-si faca log-ul la cel putin 3 zile pentru a nu fii nevoit sa-l demit.

Acestea fiind spune, va urez Paste fericit si sper sa ne mai auzim si dupa 3 mai daca o sa decid sa continui asa.

Aveti grija de voi. :* :D

Edited by President xKay ToV

Paste fericit ma baieti!

R4+, stiti si voi sa dati un amarat de attack? Daca nu, sa ne rugam de scripter sa ne bage pasnici. Sunteti 7 R4+ si nu reusiti un attack? Inteleg ca va laudati ca aveti rang mare, dar si folositi-l la ceva... #sallz

@, halo domnu', ti se pare ca attackurile au mers aseara si nu stiu eu, sau ce? Attackurile sau dat in dimineata aceasta , nu stiu ora, dar in dimineata aceasta s-au dat.

R4+, stiti si voi sa dati un amarat de attack? Daca nu, sa ne rugam de scripter sa ne bage pasnici. Sunteti 7 R4+ si nu reusiti un attack? Inteleg ca va laudati ca aveti rang mare, dar si folositi-l la ceva... #sallz

Vezi cu aroganta asta, cu mine nu-ti merge si asa cum ai intrat o sa si iesi, daca nu stii macar tine-ti gura. Nu-ti convine topicul de demisii e aici.

vMVmFnc.png

Maine, 05.04.2016 20:15 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - Avispa Rifa | AirPort SF | 20:30 - 21:00

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în HQ în LINIE cu job Arms Dealer.

Ce mai ziceti ma? Nu mai postati pe aici ?

@, Ne intram !

Neata ma praduitorilor, ce faceti, tot cu munca, tot cu munca ? Ne auzim in game, deabia mi-am reinstalat windows virusi peste virusi.

vMVmFnc.png

Maine, 09.04.2016 20:15 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, avem 1 war, asa ca vreau prezenţă maximă, cine lipseşte fără un motiv BUN întemeiat este sancţionat cu FW.

Vietnamese Boys - El Loco Cartel | GSSF | 20:30 - 21:00

Rank 4+, dormiti ba? Nu sunteti in stare sa stati sa dati un amarat de attack? Sa stau eu mereu? Voi sunteti pe post de bibelouri?