Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@GabYGaBuTzU, Ce attack ma ca azi la 15:30 vreo 2 rank 5 si un sublider era pe /sleep restul offline. Daca nu da Maryusss atac, vad ca nu da nimeni si e bataie de joc.

Nu te mai agita destul, acu vad ca astia din ELC au dat attack pe VDT la :34 =)) Fac pariu ca n-a stat niciunu la attack ca un attack il prindeau ca au dst ELC pe ei la :34, deci iti dai seama..

@@GabYGaBuTzU, Ce attack ma ca azi la 15:30 vreo 2 rank 5 si un sublider era pe /sleep restul offline. Daca nu da Maryusss atac, vad ca nu da nimeni si e bataie de joc.

Nu te mai agita destul, acu vad ca astia din ELC au dat attack pe VDT la :34 =)) Fac pariu ca n-a stat niciunu la attack ca un attack il prindeau ca au dst ELC pe ei la :34, deci iti dai seama..

Adio ma, am facut cere de unban, a gasit sartor niste reziduri ceva in pc. Care nu au mai fost folosite de 1 an si ceva... DAR EL BAN! Plus ca am schimbat windows acum 4-5zile!

Hahaha. Vlad sărăcie, cum este sa te rogi de mine ca un disperat sa te bag în KIA ? Ai prins glas? Calmează-te iarăși.

TudorTudy23, eu de tine nu am auzit în viata mea pentru ca ești nou pe comunitate, în schimb nu ca ma laud însă toată lumea ma cunoaște ( nu ma refer la toți ăștia care joaca de 2 3 săptămâni ca tine).

Iawx, nu știu cum sa ți zic, eu sunt în vacanta de 2 luni, sunt plecat în alta tara, nu sunt în tara mea. Deci nu știu cum sa ți zic dar eu de 3 luni nu m am atins de calculator. În schimba faza cu RETRAS, Da, sunt retras de pe server dar asta nu înseamnă că nu am voie sa postez de pe telefon asa din când în când. Ok ?

Altceva? Pentru toți fanii mei, poate în 3 4 5 luni o sa revin și eu cu băieții sa mai dam putina magie. Pwp

Alo basinarule, de cat joc ? 2-3 saptamani ?

7b70b8af79151bf2d6d873c7c9692ede.png

Hai valea de aici

Salut, va rog sa nu mai faceti posturi in topicurile altor mafii, nu vorbiti urat cu ei, nu suferiti la ei, nu le faceti posturi aiurea!

Sa nu transformam frumosul war fie el castigat, fie el pierdut, intr-un war de suferinte, injuraturi si alte chestii aiurea.

Nu vreau sa fim dusmani cu alte mafii, de oriunde ar fi ele.

Daca unul dintre membrii altor mafii va injura, sufera la voi, lasati-l sa se consume in loc sa se distreze la war....

Da-ti dovada de creier, daca altu nu da, asta nu inseamna ca trebuie sa fiti la fel.

Fie ca pierdem sau castigam alte turfs, nu vreau sa fie un chin acest joc, pastrati-va demnitatea, ganditi ca d-aia aveti creier.

Stiu ca unul dintre scopurile unei mafii e de a castiga cat mai multe turfuri, dar nu trebuie sa va crizati daca si pierdem, stiu ca e degenerata rau mentalitatea multor jucatori...

Cu toate astea maine la ora 12:45 va astept in HQ pentru wars, prezenta obligatorie. <):)

:-W:-W:-W

:X Let's play together :X

Salut, va rog sa nu mai faceti posturi in topicurile altor mafii, nu vorbiti urat cu ei, nu suferiti la ei, nu le faceti posturi aiurea!

Sa nu transformam frumosul war fie el castigat, fie el pierdut, intr-un war de suferinte, injuraturi si alte chestii aiurea.

Nu vreau sa fim dusmani cu alte mafii, de oriunde ar fi ele.

Daca unul dintre membrii altor mafii va injura, sufera la voi, lasati-l sa se consume in loc sa se distreze la war....

Da-ti dovada de creier, daca altu nu da, asta nu inseamna ca trebuie sa fiti la fel.

Fie ca pierdem sau castigam alte turfs, nu vreau sa fie un chin acest joc, pastrati-va demnitatea, ganditi ca d-aia aveti creier.

Stiu ca unul dintre scopurile unei mafii e de a castiga cat mai multe turfuri, dar nu trebuie sa va crizati daca si pierdem, stiu ca e degenerata rau mentalitatea multor jucatori...

Cu toate astea maine la ora 12:45 va astept in HQ pentru wars, prezenta obligatorie. <):)

:-W:-W:-W

:X Let's play together :X

+1