Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

calmativa ma ce aveti ... normal ca nai cum sa faci war , cand unii sunt inactivi , altii banati ... war ca lumea o sa facem cand vine Cr1spy si suntem toti , numai el e in stare sa ne organizeze (parere personala)...

Edited by legic

Nu mai pot.. Sunt un prost! Am bind si joy si cod si tot ma omoara! (puneti la semnatura) Eram asa de derutat incat am injurat Corleone..

PS: Mi'au scos semnatura ca mi'am aratat puta.)

calmativa frate ... asta e la waruri mai si castigi mai si pierzi , normal ca e putin mai greu sa castigi cand ii vezi pe unii ca intra , asteapta 2 saptamani si ies , daca vreti sa facem mafie puternica ramaneti aici ....

Ps: mai sunt 2 zile si mi se scoate banul ))

Edited by legic

pt ce ai luat ban legic ;))?eu pt injurii dar am luat 2 zile

pai aveam 2 warnuri de prin ianuarie/februarie cred si am uitat :)) am mai loat unul aiurea pe la 6 dimineatza , am facut bug abuse dandui repair lu babu parca cand ne urmareau copi .... habar nu aveam cai bug abuse da` ma rog regulamentul trebuie aplicat pt toti , abea astept sa revin + ca mau scos multi din sarite si am folosit un limbaj cam "colorat" (consider ca am scapat usor doar cu warn) , dar acum or sa se schimbe lucrurile , o sa fiu ca inainte , post la orice... multi uita de unde au plecat...si ma refer si la unii din Corleone

Edited by legic

Imi pare rau ca nu am participat la "war". Mai bine zis atacul celor din Corleone, ca ala n-a fost war. Corleone vs 4 membrii Cuneo. Xenon si tu ai facut cerere de demisie? S-a dus rau de tot mafia. Ma gandesc daca sa plec. Dar astept sa vina Cr1spy, sa vedem ce decizii va lua.

@legic & donzmititel ne vedem pe server joi.

Edited by Babu

xenon , mai bine ai retrage cererea de demisie , esti un membru destul de ok dupa mine , a fost cr1spy plecat si situatia a scapat putin de sub control , (spun asta doar din ce vad pe forum) , a fost un simplu war (din cate inteleg ati fost doar 4 , dar nu conteaza lasatii sa sufere) ... parerea mea daca tineti la mafia asta sau ati tinut ... sa nu demisionati asa dupa un war pierdut ... nu uitati ca atunci cand am facut war cu ei ultima data iam nenorocit ... cel putin noi avem scuza ca am/ati fost putini

buna alegere xenon...pana la urma te-am facut sa ramai :X

@ dmxpisco,s-ar putea,tu asteapta sa vina cr1spy,vei primi /invite...mai ai rabdare 2 zile

donz,vreau sa schimbi semnatura,sa nu mai vad chestia aia cu zeby e un lider de nota 1,din moment ce ne-au rupt e un lider mai bun decat mine