Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

buna sunt calciu imi pare rau pentru tot ce am facut in legatura cu new topic si cu celelate cereri care leam dat si nu ma-u acceptat ...imi pare rau de new topic pe care leam facut la celelalte afactiuni dar spunemi adevaru daca sunt acceptat sau nu in factiune ..... sper sa repar cumva gresala asta eu nu stiam cum sa postez atunci cineva dupa sv nu mai stiu cum ai zicea ceva cu [X]... mea zis sa dau new topic ca sa postez cererea .... norocu meu a fost ca am dat id meu pe acet forum si deleter mea dat accept si ma invatat cum sa postez ai multumesc mult...

deci la mn cand am dat cererea meati pus ... deci puteati sami spuneti macar respins sau acceptat :D era corect vreau sa stiu daca ma-ti acceptat in factiune scrieti la aplicati sau aici daca sunt acceptat sau respins mai zic odata ca imi pare ffff rau pentru ce am facut ... multumesc :*

calciu,tu ai merita warn,dja ai primit ban 7zile,iar vrei warn?Numai fa off ca daca nu acceptam nu acceptam,in plus aici pot posta doar membri cuneo,Razvan sugerez sa ceri warn-up

PS:mai treci la ora de romana,ai scris ii asa:ai

cris :| a zis ca nu stia cum sa faca cerere... si-a cerut scuze... si warn?

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati insa cu critici nu sunteti deloc acceptati

inteleg ca a gresit cererea,dar,a facut 3cereri,nu stia sa le faca,bine dar nu putea cere scuze in-game eu il iert dar nici n-are voie sa posteze la discutii,era greu sa astepte sa se decida razvan,el nu sta pe forum sau b-zone doar ca sa-i dea lui teste,n-o fi vrut razvan sa dea raspuns concret,acum serios nu putea sa-i dea tel. in-game?

ACE dar pt ce ai primit warn?Pt reclamatia facata de taranu de dublis ala e mai #cenzurat# ca Basescu sau chiar Ceausescu(n-am nimic cu ei doi)

ala zice ca-i catelus da-i un nenorocit a stricat 1 ev de sambata ca s-a ofticat ca a pierdut in fata unui lagar

PS:cand se face sv ca iar s-a stricat :)),cred ca hostu :))

vezi ca sus in stanga sub reclama aia ai un mini menu da pe my controls si apoi uita-te in stanga la Personal Profille (parca asa scrie) si vezi ca scrie edit your signature si apoi te descurci cu scrisul acolo ;)) sa ne anunti daca ai reusit

mi-as face eu da nush cum sa fac cu poza

auziti LasT asta e but rau,zicem ca nu-l bagam,toate mafiile zic sa asta nu se lasa cat de but,mai zice care are skill la arms dealer unde

nu-i cu skill:))=)):))=))