Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

DoNz, nu te supara ca-ti zic. Dar Gabb ti-am dat BAN pe drept. Ce naiba, injuri pe toti si esti nesimtit cu toata lumea. Am intrebat o gramada de lume daca vrea sa vina in Cuneo si zic: nu, cand pleaca donzmititel. Pana si pe mine m-ai facut retardat, mai strici si eventuri. Pe bune, ai stricat Cuneo, nu te supara ca-ti zic, dar nu-mi pare rau ca m-am descarcat.

DoNz, nu te supara ca-ti zic. Dar Gabb ti-am dat BAN pe drept. Ce naiba, injuri pe toti si esti nesimtit cu toata lumea. Am intrebat o gramada de lume daca vrea sa vina in Cuneo si zic: nu, cand pleaca donzmititel. Pana si pe mine m-ai facut retardat, mai strici si eventuri. Pe bune, ai stricat Cuneo, nu te supara ca-ti zic, dar nu-mi pare rau ca m-am descarcat.

str1ps nu imi pasa de tine,nu meriti rank 6,si tu m-ai facut si am fost baiat si nu ti-am facut poza

.

Pa

ne vedem in 9 zile si 23 ore

defapt nu ne mai vedem,ca esti demis...sper sa asculti de ce ti-am zis in joc si sa faci asa

Asta e parerea ta, DoNz, nu tu mi-ai dat rank, si Cr1spy. Daca ai vreo problema, vorbeste cu el.

Si da, te-am facut "dement". Dar nu retardat. Mi-e la fel de usor sa iti zic si eu tie tot ce mi-ai zis si ce le-ai zis tuturor playerilor, stiu foarte bine sa injur de mor ti, de raniti, de sfinti si de tot ce vrei tu, dar nu vreau.

Pentru cuvantul pe care mi l-ai zis, vei fi pe blacklist(daca nu mai esti Cuneo) si cat sunt eu rank 6, in Cuneo nu mai ai ce cauta.

Edited by Str1ps

edusca000000,eu n-aveam wanted,nu toti cuneo is la fel

lasati`l ma sa vorbeasca singur... poate el nu e ca restu .. .da la ce cops sunt pe sv :-J :-J

Imi cer scuze dar nu ma refer la toti !

Nu toti sunteti nesimtiti - se vede cine a luat ban cine a luat warn etc etc

edy eu nu am nimic cu tn .

nu il cunosti pe donz ca sa te bagi in discutie.

Oricum imi pare rau, nu sunt genul sa fac reclamatii si posturi, dar ma scos din srite.

am facut runner si s-a ofticat ca de obicei PD ca am omorat eu 3 copi in HQ la noi :-J

Nu te mai aluda atata ca nu tu mai omorat pe mn

ca esti varza la deagle si logic ca folosind /heal nu mureai ;)

Sper sa nu mai avem conflicte ! Salut.

Nick: Rebecca .

Nume real: IsabeLa .

Varsta: 16 .

Level in joc: 28+ .

Pozele:

Poza 1 .

Poza 2 .

Poza 3 .

Poza 4 .

Poza 5 .

Alte precizari: " Fie ca cel mai bun sa castige! " .

pfai de capu meu :| poza 3...

Edited by colloneLu