Jump to content

Vrei sa faci bani ? iti spun doar o data citeste !

nB DonMike

Recommended Posts

Asculta aici. O sa-ti spun cateva chestii despre bani si o sa ti le spun doar o data! Nu ma face sa-mi pierd timpul cu tine! OK?

1. Nu imprumuta bani oamenilor care nu vor sau nu pot sa ti-i inapoieze – si pe care nici nu ii poti forta sa o faca!

Daca esti atat de dobitoc incat sa imprumuti bani cuiva, nu fi atat de idiot incat sa dai banii din mana fara sa faceti un act semnat de amandoi, cu un martor de fata. Eu il folosesc mereu pe Manny, dar oricine e bun.

Cand nu poti scoate pistolul, rapi pe cineva, decapita un cal, e si legea o solutie!

Te-am jignit? Vrei sa vin la tine? Incerc sa te invat economie aici! Taci si citeste mai departe!

2. Cateodata trebuie sa mai arunci chestii la toaleta! Poate in cazul tau nu e vorba de droguri...

Poate e o slujba de rahat, o investitie care iti toaca banii mai repede ca nevasta-mea, o casa nenorocita la care platesti douazeci de ani ca sa te trezesti dimineata si sa calci intr-un rahat de caine!

Ceea ce ma aduce la urmatorul sfat...

3. Savureaza placerile vietii. Un trabuc din rezerva lui Castro, un whiskey mai vechi decat bunica-mea, un diamant pe degetul mic cu care poti cumpara un hotel in Miami. Muncesti mult, te distrezi pe masura!

Muncesti putin? Distreaza-te cu maica-ta!

Ceea ce imi aminteste....

4. Stabileste-ti prioritatile! Daca vrei distractie, iti trebuie bani! In tara asta mai intai faci bani. Daca ai bani, ai putere. Cand ai putere, ai si pisicutele si orice animal de companie iti doresti.

Ziua muncesti – o ora, zece, douazeci daca e nevoie! - noaptea ia-o razna!

OK?

5. Contrar multor sfaturi, fa afaceri cu familia! Sunt angajati fideli, de incredere, pe care ii poti plati sub piata si santaja sentimental daca vor sa te paraseasca. Daca ai intrat in rahat, te imprumuta fara dobanda si nu-ti rup degetele daca nu le platesti. Ma rog, poate familia ta...

6. Fa-ti paella acasa. Restaurantele cubaneze sunt rare, scumpe si adesea sub standardele lui Tony Montana.

Nu cheltui ca prostul cand ai lucruri la fel de bune sub nas. Nevasta-ta gateste? Nu?! Atunci ia-ti una care gateste!

Plus ca nu stii niciodata cine si ce ti-a pus in mancare.

OK?

5. Negociaza intotdeauna. Intotdeauna, ai priceput?! Daca nu merge cu vorba buna, foloseste forta sentimentelor, mai ales cu femeile si familia.

Daca nici asta nu merge, inventeaza chestii, aminteste de vechi favoruri intre familii, prefa-te dezamagit de lipsa de incredere care ti se arata. Daca nici asta nu merge, privirea drept in ochi si un sac de injuraturi ar trebui sa fie de ajuns!

6. Si intimidarea este tot negociere. Nu spun mai mult, ca ne asculta pelicanii. Ce trebuie sa retii e ca unii gandaci nenorociti rezista la negocieri. Ii poti intimida cu cunostintele tale, cu experienta ta si cu colegii tai. Cum care colegi? Aia cu care ai fost la olimpiada la matematica. Vrei sa-ti spun mai multe?.. Vrei sa-mi pierd timpul cu tine, OK? Vrei sa joci dur!?

7. Astepti pensia? Vrei protectie sociala? Apuca-te de treaba! Nu mai crede ce te-au invatat nenorocitii aia de comunisti. I-as fi omorat pe toti de placere daca stiam ca nu o sa dispara asa repede.

Vrei sa-ti spuna cineva tot timpul ce sa faci? Ce sa simti? Vrei sa fii o oaie?

Pune-ti mintea la contributie ca sa ajungi de la tricouri de un dolar la costume Armani.

N-ai minte? Pumnul! N-ai nici pumni? Relatiile! Daca n-ai nici una si nici alta, de ce imi mai pierd vremea cu tine?!

Gata. M-am saturat. Ma gandesc daca o sa-ti mai zic ceva. Pana marti vreau sa vad daca ai priceput ce ti-am zis azi.

Si daca nu-ti convine, poti sa te duci dracu'!

Daca va place dati un +

Daca tot e server-ul off ma gandeam ca sa postez ceva de plictiseala totusi ... daca e topic closed asta e ...

Ce ai spus tu aici este doar o poveste. Nimic din ce ai spus mai sus nu îi ajută pe cei care citesc. Ai scris mult și nu văd rostul la rândurile scrise de tine.

Asta e părerea mea , poate alții vor avea o altfel de părere.

Ce ai spus tu aici este doar o poveste. Nimic din ce ai spus mai sus nu îi ajută pe cei care citesc. Ai scris mult și nu văd rostul la rândurile scrise de tine.

Asta e părerea mea , poate alții vor avea o altfel de părere.

Si, vrei sa-ti spun ceva? Nu este scris de el, nici macar o fraza, nici un punct nu a pus el. Tot ce a facut el: copy - paste. Este luat in totalitate de pe un BLOG.

Daca tot e server-ul off ma gandeam ca sa postez ceva de plictiseala totusi ... daca e topic closed asta e ...

Si eu tot de plictiseala iti voi da suspend 2 zile pentru topicu' idiot pe care l-ai facut.Asta e ...

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.