Jump to content

Airline Tycoon 2

Unknown X
 Share

Recommended Posts

Airline Tycoon 2

SXY1e.jpg

Ei bine, a trecut ceva timp de cand am jucat primul Airline Tycoon, ce pot spune, un joc foarte placut si cel mai important, un joc care te obliga sa si gandesti, ceva rar intalnit la vreme aceea. De multi ani tot eram interesant daca va aparea o continuare a acelui joc, si se pare ca a aparut, numita simplu Airline Tycoon 2. Spre deosebire de primul joc al seriei, personajele nu sunt aceleasi, sunt schimbate doua. Ma refer la manager-ul Falcon Lines si manager-ul Honey Airlines, acestia doi nu apar in acest joc. Dar, apar Tina Corttez (Sunshine Airways) si Igor Tuppolevsky (Phoenix Travel). Totusi, apar alti doi manageri si anume: Mbangwe Mogambo (Mogamb Air) si Natalie Childman (Kolibri Travel). Spre deosebire de vechiul joc, fiecare manager are un moto, dupa care se ghideaza pe tot parcursul jocului. O sa-l zic pe cel mai interesat, cel care mi s-a parut mie cel mai interesat, adica "With enough money you can get everything. Without money you get nothing." (Igor Tuppolevsky). Fiecare manager are povestea lui, spre exemplu Igor vrea sa devina presedinte, insa are un rival care face bani din petrol, Igor se intoarce in lumea avioanelor pentru a produce suficienti bani incat sa devina presedinte (am spus pe scurt ceea ce doreste Igor). Destul cu personajele, haide sa trecem putin la avioane. Aici, nu pot spune ca este o mare diferenta fata de vechiul joc, doar ca aici nu mai cumperi avioane gata facute, le construiesti dupa propriile nevoi, vrei un avion rapid (dar cu putine locuri) iti faci unu. Vrei un avion rapid si cu multe locuri, iti faci unu (e cam scump). O sa mai spun inca o mare schimbare si cu asta inchei, aeroportul este accesibil pretutindeni. Acum, sa vorbesc putin despre grafica si sunet. Partea grafica este foarte buna, avand in vedere ca jocul are doar 4GB si este un joc de strategie, grafica este foarte buna, dar de ce zic foarte buna. Nu zic pentru ca simuleaza realitatea in totalitate, neah... face jocul placut, as putea spune chiar copilaresc. Cat despre sunet, o sa vorbesc doar despre voci. Fiecare are o voce aparte, foarte potrivita personajului care il reprezinta. Sa nu vorbesc de noul manager al aeroportului care se prezinta asa "I am the godfather... of Uhrig, the old manager.". Jocul se bazeaza atat pe strategie cat si pe amuzament.

JFFaM.jpg

Cerinte minime de sistem:

• Procesor: 2 GHz Dual Core
  • Placa video: Nvidia Geforce 8600 GT / ATI Radeon X 1800 (256 MB VideoRAM, DirectX 9c, Shader Model 3.0)
  • Memorie RAM: 2 GB RAM

http://www.youtube.com/watch?v=fN404OoQEEI

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.