Invalidd Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 (edited) Saw 2 By JustThinK™ Nume: Saw 2 Durata: 93 minute Gen: Thriller/Horror Distributie: Donnie Wahlberg->Eric Matthews Shawnee Smith->Amanda Tobin Bell->Jigsaw / John Kramer Regie: Darren Lynn Bousman Anul aparitiei: 2005 Trailer: Poze: Parere personala : A doua parte a seriei are mai multa actiune,aceasta petrecandu'se in mai multe locuri,avand mai multe personaje. In aceasta parte apar mai multe capcane in comparatie cu prima parte. La jocul principal iau parte cateva persoane ce au doua lucruri in comun: inchisoarea si un detectiv. Acestia trebuie sa lucreze impreuna pentru a se salva si a iesi din casa plina de gaz toxic. Detectivul Matthews va trebui sa treaca de asemenea printr'un test,pentru asi revedea fiul. Va reusi? Va scapa cineva din casa? Toate in Puzzle mortal 2. Nota mea personala este 10/10 Edited November 8, 2011 by JustThink Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoo11 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Cum am spus si la saw 1 trebuie urmarita seria e super tare.La saw 3 dupa parerea mea sunt cele mai tari capcane.Dar si aici sunt cateva interesante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts