Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inca o mica chestie mai am de spus, am aproximativ 70-80 screen-shoturi, cu succesfull commands, daca m-as apuca sa le postez 5 cu 5, imi ia o vesnicie,daca ma apuc sa pun cate 19 ..cat este maxim, la fe.. o vesnicie pana se incarca.. ce putem face?!

fii atent cum te inscrii...

Nick name: pshihedelick

Level detinut: cat ai tu

Factiune: taxi cab company

Rank in factine: 2

Stiu unde este cartierul Groove:a da

Vreau sa te ajut cu aranjarea eventului, cu ordinea si tot ce tine de organizare, fara a participa.

Ok?

Ok, nu mai postez! Multumesc pt felicitari !

P.S: Deja, au inceput sa fie membrii gelosi ! M-au luat la intrebari,ca de ce doar eu am rank up ..etc,nu vreau sa existe probleme.. sau ceva, si in caz de urgenta, puteti sa ma puneti " Trainee " din nou

kt este premiul ?

Premiul este 6 milioane+alte sponsorizari+taxzas de inscriere...

Asa se intampla mereu..cei cu rank mic se oftica...de ce are ala rtank 2 si eu nu..de ce de ce si de ce?

Putin conteaza rankul..sau cel putin conteaza putin pentru mine...lasa-i sa zica...daca liderul hotareaste ca meriti rankUp meriti!nu-i baga pe cei ce zic :De ce?: in seama!~

man` nn uam inteles ceva.... ce trebuie sa apara in pozele alea?

destination riched sau passenger left the vehicle? ca psihi a pus cu left de taxi si tu ai zis ca tre sapunem cu :destination riched: wtf? pana la urma pe care le pun?