Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata tuturor! M-am trezit si eu, acum am niste treaba prin casa si intru mai indata in game. Ne vedem diseara, bafta la comenzi!

Buna dimineata dragi colegi!!Azi cred ca o sa recrutam noi talente :D.

Ar fi bine deoarece suntem 18, exceptand Flor1nel care e inactiv si trebuie sa il scoata.

Salutare all! Azi am avut o gramada de treaba si nu am putut intra, mai pe seara o sa fiu on. Ne vedem atunci. Bafta la comenzi!

Salutare. Eu sunt plecat pana luni. Ascultati de Zokee si Tymo, si aveti grija ca si acestia pot da sanctiuni.

Ok, Giuli. Vom fi cuminti iti promitem. ;) Asteptam sa vi ca ne e dor de tine. :*

Neatza colegi, ce faceti?

Ma uit la cateva episoade cu Dexter si dupa intru si eu in joc.

Neatza , ce faceti ?

Ma duc sa beau o cafea dupa ne vedem in game .

Eu plec la sala ne auzim mai pe seara,bafta la comenzi.

Am ajuns acasa, vorbim in game.

Mai mare spammer ca tine n-am pomenit. Tu postezi aici ce faci in fiecare moment al zilei? :))

Neatza lume!

Am ajuns si eu acasa de aseara!

Mai am 25 de prajini si termin si cu adunatul si cositul :D

Astazi merg la piscina,dar trebuie sa vin sa-mi termin raportul.

Sa aveti o zi faina.Bafta:D

Misto update-uri :>

Edited by Gonzo

Neatza baieti ce faceti ? , acum m-am trezit si eu , ne auzim in game.

Pff e inchis servaru ...

Neatza baieti ce faceti ? , acum m-am trezit si eu , ne auzim in game.

Pff e inchis servaru ...

Neata, am observat si eu ca nu merge si ma gandeam ca e ceva de la internet, dar chiar e inchis :|

Sper sa se deschida pana diseara. Vorbim mai tarziu. Bafta!

Neata, am observat si eu ca nu merge si ma gandeam ca e ceva de la internet, dar chiar e inchis :|

Sper sa se deschida cat mai repede nu pana diseara :)).Sa pot face si eu raportu'.Daca nu se deschide nu pot sa-l mai fac.Am cerere de invoire dar nu a acceptat-o inca.Sper sa o accepte.

Eu ma joc pe Rpg2 pana revine.Imi aduc aminte cum era cand eram incepator.Dar nu mai e acelasi farmec :|.

Bafta!

Sper sa se deschida cat mai repede nu pana diseara :)).Sa pot face si eu raportu'.Daca nu se deschide nu pot sa-l mai fac.Am cerere de invoire dar nu a acceptat-o inca.Sper sa o accepte.

Eu ma joc pe Rpg2 pana revine.Imi aduc aminte cum era cand eram incepator.Dar nu mai e acelasi farmec :|.

Bafta!