Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

revines nu imi place cum gandesti :)

deci tu avea 70mil BOON, dar ce faceai cu ei?? iti cumparai casa sau ceva? ...WTF !?

uite ce frumos cumpara baietii acum case incepand cu 500k pana la cateva milione..nu ti se pare mai bun?

daca esti baiat destept si stii cum sa faci bani iti zic ca o sa castigi mult mai multe decat cu aia 70 mil ai tai. Uitate la mims, il doare in penis :)), face de`a bani omu` :), maine poimaine isi cumpara si casa..ce sa mai.

Ia nu te mai plange si munceste:))

Ce vrei ma ? Tu ti-ai dat demisia si n-ai cu cine sa o LaLai pe afara ? :))) Hai mai taci ca ma urc in masina si fac DB cu tine :)))

lasa ca in 1-2 ani vine si TomB si imi da uninvite -_-

ramane doar sa ne rugam sa vina cat mai repede ...

mda si revines chiar s`a lasat de joc? ca nu prea il mai vad..thoamne....lider inactiv si sublider retras la pensie:))

Lol da chiar...:| knd vine TomB?:)) Stiam k se duce sa se plimba...ce-o fi zicand...:"Lasa-l ma pe Revines ca sa descurca el...;)" :)) sa stii m apreciez k m-ai lasat repsonsabil :)

cam aici se incheie baieti :)

mi`a facut placere sa fac parte din taxi cab, si ady :)) ce sa mai zic de tine, parca presimteam ceva urat :))

oricum BAFTA IN CONTINUARE taxi cab!!

si tie TomB!

naspa ca adys0r a fost demis pentru ca s-a bagat in discutie :( da asta e tomb i-ai dat FP ? :| si vreau sa facem azi sedinta :| am nevoie de bani urgent