Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ribe, Ribe, ai fost cel mai tare lider, iti multumesc pentru ca m-ai suportat atatea luni si pentru ca m-ai ridicat atat de mult, nu numai pe mine ci si pe ceilalti membri. Sper ca in viitorul apropiat sa mai tinem legatura si cine stie poate, o sa fim colegi de factiune candva. :) Iti urez ramas bun si ai grija de tine in continuare! ^^

@, Si tu ai plecat ba nab. Imi pare rau ca ai plecat dar asa cum a zis si Kovac, viata reala e mai importanta decat cea virtuala. Bafta la bac si admitere si succes in cotinuare la tot ceea ce faci. Eu v-am lasat in seara asta, succes la rapoarte tuturor. Noapte buna !
gta_sa%202015-04-20%2019-55-00-88.png

De plictiseala am facut aceste noi versuri din melodia Noaptea Tarziu - La bunica [ Noaptea Tarziu - Ko-vitica ] . Daca va place aceasta panflet care trebuie tratat ca atare, va rog sa imi acorda-ti +1.Cred ca este posibil sa revin cu versiunea FULL daca v-a placut.
*Incercati sa ascultati melodia iar in acelasi timp sa cititi versurile de mai jos.

Azi Ko-vaca mea e o zi speciala
Tu ai luat rank 6 de la MariO aseara
Dar il rogi pe Ribe cu nestiuitate
El iti spune "Du-te dr*cu, esti un praf si jumate"

Si daca tu vei plange si il ve-implora cu mila
El tot nu te va iarta si-ti fu*e o palma cu masina.
Se mai duc naibi vre-o 3 ore jumate
Pana intra MariO si va pune bete pe roate.

Te dai pe AFK si dai /turn off tu telu'
Primesti un PM de la MariO colonelu'
[...]

De plictiseala am facut aceste noi versuri din melodia Noaptea Tarziu - La bunica [ Noaptea Tarziu - Ko-vitica ] . Daca va place aceasta panflet care trebuie tratat ca atare, va rog sa imi acorda-ti +1.Cred ca este posibil sa revin cu versiunea FULL daca v-a placut.

*Incercati sa ascultati melodia iar in acelasi timp sa cititi versurile de mai jos.

Azi Ko-vaca mea e o zi speciala

Tu ai luat rank 6 de la MariO aseara

Dar il rogi pe Ribe cu nestiuitate

El iti spune "Du-te dr*cu, esti un praf si jumate"

Si daca tu vei plange si il ve-implora cu mila

El tot nu te va iarta si-ti fu*e o palma cu masina.

Se mai duc naibi vre-o 3 ore jumate

Pana intra MariO si va pune bete pe roate.

Te dai pe AFK si dai /turn off tu telu'

Primesti un PM de la MariO colonelu'

[...]

Hai ca asta e buna =))))).

Salutare baietii grei, care mai e treaba pe aici? Nu am mai postat de ceva timp aici si m-am gandit sa o fac azi, sper ca va descurcati cu rapoartele si multa bafta la besturi :)>- Ne mai auzim in game. :D

Salutare baietii grei, care mai e treaba pe aici? Nu am mai postat de ceva timp aici si m-am gandit sa o fac azi, sper ca va descurcati cu rapoartele si multa bafta la besturi :)>- Ne mai auzim in game. :D

Am cam terminat raportul, merci, ba chiar am facut inca 35 de comenzi suplimentarere.

ideccC6.png

• Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions
  • HEROINA locked this topic
  • HEROINA unlocked this topic
  • HEROINA locked, unpinned, pinned and unlocked this topic
  • HEROINA locked and unlocked this topic
  • HEROINA unpinned this topic
  • HEROINA pinned and unpinned this topic