Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Taximetristilor, ce mai faceti :) eu abia m-am trezit, ne auzim in game :D Bafta la quest cei care nu l-ati terminat.

Ce faceti we?

A luat Kovaci lider incercati sa vorbiti cu el cu google translate ca nu pre stie romana.

Aveti grija ce faceti, sa-l ascultati si nu cereti rank.

Ce faceti we?

A luat Kovaci lider incercati sa vorbiti cu el cu google translate ca nu pre stie romana.

Aveti grija ce faceti, sa-l ascultati si nu cereti rank.

Bine ca stii tu romana ba :)))

Buna dimineata, nabs, vorbim in game.

@, Nu mai bine acceptam pe cei care merita o sansa si ceva mai multi iar la teste primeste invite doar cei cu punctaje mai mari...

Noapte buna tuturor, #BarcaCampioana

Edited by South DaX

Salut taximetristilor! Acesta este ultimul meu post aici (nici n-au fost multe). Imi pare bine ca am avut ocazia sa fac parte din aceasta factiune minunata, in care mi-am facut prieteni si in care m-am distrat. Multumesc MariO pentru sansa acordata si Kovac pentru ca esti ungur.

@@Kovac, ai fost un lider bun bă, cu toate ca esti ungur, esti un prieten de nota 10 si iti multumesc pentru asta. Mult succes cu functia pe care o ai, sa ti factiunea asta sus cat mai mult, sa le arati celor din SF si LS ca tot LV Taxi e baza.

@, dupliN, esti un om de nota 10. Te felicit pentru rank-ul pe care il ai, se vede ca ai pus suflet si ai depus multa munca pentru a ajunge unde esti acum! Cine stie, poate te vad lider dupa Kovac (nu pierde unguru lideru asa repede). Ne auzim pe /f (daca intru in RDT)

@mR.TeC, cand mai mergi la gagici, cheama-ma si pe mine ;).

@GondorChristian, acum nu mai e casa mea :(, poti sa stai pe acoperis :)).

@True, poate ne auzim pe /c :D, succes in continuare si tie bro.

@xBachus, si cu tine poate ma aud pe /f (idem Duplin).

Ce sa mai zic, ati fost niste colegi buni, sper sa ne mai revedem. Va urez mult succes tuturor!

EDIT: A da, era sa uit: LV TAXI PAMANT UNGURESC & LV TAXI MAFIA. Kovac, poate vorbesti cu cei din Tsar Bratva sa-i protejati.

See you again my friendz.

Edited by DragosF

Salut taximetristilor! Acesta este ultimul meu post aici (nici n-au fost multe). Imi pare bine ca am avut ocazia sa fac parte din aceasta factiune minunata, in care mi-am facut prieteni si in care m-am distrat. Multumesc MariO pentru sansa acordata si Kovac pentru ca esti ungur.

@@Kovac, ai fost un lider bun bă, cu toate ca esti ungur, esti un prieten de nota 10 si iti multumesc pentru asta. Mult succes cu functia pe care o ai, sa ti factiunea asta sus cat mai mult, sa le arati celor din SF si LS ca tot LV Taxi e baza.

@, dupliN, esti un om de nota 10. Te felicit pentru rank-ul pe care il ai, se vede ca ai pus suflet si ai depus multa munca pentru a ajunge unde esti acum! Cine stie, poate te vad lider dupa Kovac (nu pierde unguru lideru asa repede). Ne auzim pe /f (daca intru in RDT)

@mR.TeC, cand mai mergi la gagici, cheama-ma si pe mine ;).

@GondorChristian, acum nu mai e casa mea :(, poti sa stai pe acoperis :)).

@True, poate ne auzim pe /c :D, succes in continuare si tie bro.

@xBachus, si cu tine poate ma aud pe /f (idem Duplin).

Ce sa mai zic, ati fost niste colegi buni, sper sa ne mai revedem. Va urez mult succes tuturor!

EDIT: A da, era sa uit: LV TAXI PAMANT UNGURESC & LV TAXI MAFIA. Kovac, poate vorbesti cu cei din Tsar Bratva sa-i protejati.

See you again my friendz.

Bafta in RDT , Sexes! :))

Edited by Boss True

@, Din ce ai aratat tu acolo ai vrea sa se vada mai HD, umbla la setarile din gta. Daca nu te pricepi te rog sa spui.