Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@PaterNo BELEAUA, Sunt baiat ba nab Numele vine de la AMMA Music(daca nu esti manelist nu stii ce e asta) + al doilea nume al meu de familie, problema complicata
Aveam o impresie la inceput ca esti fata, dar nu stiu de ce..

Goooollll ateauaaaa gooolll Hamroun. Kennedy pana acum ai sa dai 50k sa pregatesti vreau 150k numa ptr mn ) @Lewa Sa ti iei gandu de la victorie deja au dat gol din minutu 10 ?????
Ce fericit esti mai :))

Pai cum sa nu fiu mai fericit cand echipa de suflet da gol si ma fac cu 50k de la kenn ? :)))

Cred si eu ca esti fericit :)) bravo.

Ba eu am gatat raportu! Voi cum o duceti? tot cu premieru tot cu premieru?? :))

Eu merg cu sultanul :)

Buna dimineata tuturor dragii mei. Succes la raport si bafta celor de a 11 si a 12 astăzi :)). O sa fie o săptămână încărcata

Salutare!
Nu a fost greu la simularea de la română astâzi (a XII-a), am înţeles că nu a fost nici la cei de a XI-a aşa greu, toate ca toate, acum să aşteptăm rezultatele.

Cel mai nou interviu alături de FLAy, RPG3 Admin level 4! Vizionare plăcută!

Interviu FLAy.

@@South Edward NissaN, Bai deci practic, cand faci si tu o sedinta ceva? :)) vreau sa particip la o sedinta/activitate aici :))

Raportul cum merge?? 22puncte si dam bataie!

Scuze daca e inutil :P

Nu fac sedinte! Activitate poate dar sa vad cand :).

@@South Edward NissaN, Ok, ok, m-am obisnuit din LSPD cu antrenamente/sedinte/activitati saptamanale si mna :))

Toate inutile. Sedinta cand e ceva important. Antrenament nu e nevoie aici. Activitate nu prea vrea nimeni. Am facut una odata si a iesit haos :)):))

@@South AMMA,

Ramane sambata pentru ca si deoarece nu iesi de la 7 cu prietenii sau in club si eu ies dar dupa ora 20. Eu duminica ajung la ora 21:30 acasa si atunci nu prea mai intra oameni. Vineri sunt war-uri si mai sunt membri cu cont in mafie. La 7 e cel mai bine sambata.

@@Victory Anabella, ia vezi cu Cotnariul ăla. :emo:

Ce pleacă ăştia, e mai activ topicul Demisii decât ăsta. :|

@ Bună dim. :o3

Unu pleaca, altu vine :)) legea naturii.