Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca mai facem alta

De ce sa nu mai facem alta? :)) Eu ador activitatile astea, cand eram in LSSI faceam o gramada cu piticii (asa ii numeam eu pe nabi) si ieseau bine, dar iti dai seama ca mai dadeam si failuri ca na, se mai intampla :))

@South Edward NissaN, Cata rautate pe tine, facem una special doar pentru Ana.

Facem facem, merci :*

@HG UltRaSs, Mi-ar face placere sa ajung, sper sa am timp ce faceti baietii?

Pe fete nu le intrebi ce fac? Ahaa

Neata la toti apropo! O zi cat mai frumoasa sa aveti.

Edited by Victory Anabella

Salutare. Edward de saptamana viitoare o sa fiu putin cam inactiv. Am antrenamente in fiecare zi. Vorbim pe whatsapp. Si nici net nu mai am :)))

Ti-au taiat astia din sarma cumva? Sunt putine comenzi de facut. Nu va mia plangeti :-W

La mai multe activităţi, zic şi eu. :D

@ Eh, eu mă culc. Sunt plecat de azi de la 11 de acasă şi am venit tocmai la 6. Noapte bună, mâine sper să termin şi eu raportu'. :-S

de fapt, azi.. că-i trecut de 12.

Salutare , ce faceti ? Nu am mai postat de ceva timp aici si am zis sa o fac azi . Sa aveti o seara corecta! :))

Salutare , ce faceti ? Nu am mai postat de ceva timp aici si am zis sa o fac azi . Sa aveti o seara corecta! :))

Salutare si tie Puroiule :))

Eu unu fac bine. Tu ?

Mi am tetminat sfantul raport si acum ma bag la meci. Sa aveti o seara corecta cum a zis Coroiu pe "barosaneala"

@, Omule cred ca esti la a 10-a postare de genul. De ce dai doar Mention si nu scrii nimic? Te avertizez ca la urmatoarea, cu parere de rau, esti sanctionat. EDIT: Incearca sa postezi din prima ce ai de postat, nu dupa edit.

Sa aveti un inceput de saptamana frumos!

Edited by South KeNN