Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ce s-a intamplat?

@@RenKo BELEAUA, Incearca sa faci posturi putin mai complexe, ca dupa se supara Nissan pe noi si ne inchide topicul, si ne sanctioneaza :)

sclavu ala cu fata trista a dat pm :))) mă pis pe fata lui si pe tot neamu lui de copil prost, habar n-are cat de frumos e afara, toata ziua sta la pc, ii si gras si libidinos

@ 'Dai cu renko pana moare', ce ai făcut mă nab? Lasă că îți dă unban dacă nu ai avut coade' :(

De unde sa am ma omule a gasit el la control in lastactivity, niste cautari in browser cu continut Renko,Renk-Beleau,si un link ishare.renko.rar/ care aparea la descrierea unui video pe youtube si el zice,ca le aveam in PC :))

@, Foarte urat ca ai luat ban, dar lasa ca o sa revi tu in forta printre noi :))

Ce faceti dragilor? V-ati facut raportul de activitate?

http://forum.b-zone.ro/topic/332529-unsufletromanesc-tumblr/o parere despre? :)

Salut, ce mai faceti? N-am mai postat de mult pe aici, vad ca e monotonie. Cum o duceti cu raportul, eu mai am cam 30 de comenzi si e gata..

Ana, esti tu cea din poza?

Duminica, 10.04.2015, ora 19:00 va astept pe toti in HQ pentru delurarea activitatii saptamanale. Prezenta este obligatorie, iar cine nu este prezent va fi sanctionat cu FactionWarn. Accept invoiri doar pe motive serioase, este o ora rezonabila, prin urmare ma astept la cat mai multi membrii. Aveti pretentii de rang sau de nu mai stiu eu ce anume, demonstrati ca meritati, doar o ora pe saptamana va solicitam!

Detalii legate de activitate nu va dau, totul este surpriza, vedeti Duminica! Pana atunci, un week-end placut!

#Topic closed 24h pentru a vedea toti!

Edited by South KeNN