Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare all!

Maine cica nu pot sa vin la sedinta :( din nou :( (mai multe detalii pe mess pt lider si sublider)

Ne mai auzim duminica... mai intru in joc pana atunci... imi cer scuze ca sunt cam inactiv dar am trb in ultima vreme si... nu prea pot sa intru

Sa mor eu astia ne cheama maine la sc pt a recupera ziua de luni atunci cand a fsot GREVA.Dar o parte buna este ca orele se fac de cate 300de min cu asta ne mai alinam si noi durerea da mai si chiulim :)) asta e ce sai faci.

re all

Marius...eu il am martor pe Zanu ca...atunci cand l-am omorat pe costynho ala ...el a atacat primul.

Eu cred ca tu nu esti de acord sa iti fie atacat un rpieten de catre un om oarecare...si cred ca si tu ai fi facut la fel...si cand a fost vorba sa ii pui pe aia 2 pe lista la cei care nu au drept la /service taxi...nu....

Edited by AnonimUser

re all

Marius...eu il am martor pe Zanu ca...atunci cand l-am omorat pe costynho ala ...el a atacat primul.

Eu cred ca tu nu esti de acord sa iti fie atacat un rpieten de catre un om oarecare...si cred ca si tu ai fi facut la fel...si cand a fost vorba sa ii pui pe aia 2 pe lista la cei care nu au drept la /service taxi...nu....

Eu am decis Faction Warn-ul, eu nu l-am pus pe lista, si tot eu iti spun sa incetezi pana nu ma enervezi.

Ai gresit acceptati greseala !

Kido,

Neatza Taxi !!

Nu uitati :

Astazi la ora 18:00 Sedinta !!

Dupa cum stiti cine nu vine risca FW, neprimire de salariu sau rank-up !!

Bafta tuturor.

ehh eu maine pot intra ca am ban.. dar totusi e bine cami scoate banul de ziua mea :)<:-P Edited by YoNuTTzZ