Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca nu se deschide.. Nu voi reusi sa termin raportul :((.

Neata, pacat ca e sv OFF...aveam si eu chef de ceva comenzi si....

Edited by Cabal

Sper sa se deschida cat mai repede nu pana diseara :)).Sa pot face si eu raportu'.Daca nu se deschide nu pot sa-l mai fac.Am cerere de invoire dar nu a acceptat-o inca.Sper sa o accepte.

Eu ma joc pe Rpg2 pana revine.Imi aduc aminte cum era cand eram incepator.Dar nu mai e acelasi farmec :|.

Bafta!

Sper sa se deschida cat mai repede nu pana diseara :)).Sa pot face si eu raportu'.Daca nu se deschide nu pot sa-l mai fac.Am cerere de invoire dar nu a acceptat-o inca.Sper sa o accepte.

Eu ma joc pe Rpg2 pana revine.Imi aduc aminte cum era cand eram incepator.Dar nu mai e acelasi farmec :|.

Bafta!

Macar tu ai cerere.. Eu nu !! :| mai aveam nevoie de 15 comenzi ..

Poate se deschide. Ma bag la un Cs . Bafta

Data: 13.07.2013

Motivul pentru care este down: In urma eventului de astazi am hotarat sa luam masuri cu privire la lagul ce a avut loc. Vor fi mai multe restarturi in aceasta noapte. Ne cerem scuze pentru acest lucru, insa nu putem face teste pe alt server decat cel de productie. Lucram pe timp de noapte pentru a evita traficul intens.

Cand va reveni? Cel mai probabil maine dimineata.

Edited by JustinEviz

@, Pai nu el s-a referit ca maine dimineata ... 13.07.2013 este data cand s-a inchis servaru si el a spus probabil maine dimineata se deschide adica duminica dimineata , adica asa am inteles eu , a si scz inca odata pentr dublu post o sa fiu mai atent cu telefonu ( eu am intrat pe la 9 pe pc si mergea servaru am jucat vreo jumate de ora si s-a inchis) si de asta spun ca maine dimineata se deschide ....

Edited by JustinEviz

Da , aici scrie ca se deschide de dimineata ..Este totu 13:48 ...

@, Pai nu el s-a referit ca maine dimineata ... 13.07.2013 este data cand s-a inchis servaru si el a spus probabil maine dimineata se deschide adica duminica dimineata , adica asa am inteles eu , a si scz inca odata pentr dublu post o sa fiu mai atent cu telefonu ( eu am intrat pe la 9 pe pc si mergea servaru am jucat vreo jumate de ora si s-a inchis) si de asta spun ca maine dimineata se deschide ....

Da ai dreptate.Mi-a confirmat cineva ,Duminica dimineata! Pacat vroiam sa fac si eu raportul :|.Asta e, bine ca am cerut invoirea de la raport.Bucurati-va de vremea asta aiurea :)). Din cauza ei nu vine nimeni la piscina :))

Neatza, @Zokee Scuze dar nu am timp sa aranjez datele la raport pt ca dupa sedinta plec pe la tata si acum de dimineata se joaca fratimiu pe pc si nu ma lasa ,m-a lasat doar sa-l postez.... sper ca nu e mare problema ca datele sunt puse aiurea, ca tot din 7-13 sunt.

Neatza, @Zokee Scuze dar nu am timp sa aranjez datele la raport pt ca dupa sedinta plec pe la tata si acum de dimineata se joaca fratimiu pe pc si nu ma lasa ,m-a lasat doar sa-l postez.... sper ca nu e mare problema ca datele sunt puse aiurea, ca tot din 7-13 sunt.

Neata, nu cred ca o sa iti ia raportul in considerare, sa vedem ce zice zokee... .

Baftă. Vacanţă plăcută.

Vacanta placuta!

Eduard iti urez vacanta placuta.

Ma bag la somn, noapte buna.

Ne auzim maine dimineata.

Bafta stefane, te mai asteptam pe aici, vacanta placuta.Am iesit si eu, noapte buna!!Bafta la comenzi!!

Mulţumesc.

Edited by Edward Stefann