Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, colegi!

Aseara am ajuns si eu acasa, dupa 2 zile de munca :D. Am de pus parchet intr-o vila cu etaj :)). Am reusit sa punem etajul si bucataria de jos.Doar parchet fara margini si colturile.Mai am de pus in living si 1 camera. Asta o facem marti si miercuri.

Vad ca aplicatiile inca sunt on, FOARTE BINE FRATEEEE ! :)). Am de lucru azi , maine :)).

Bafta si spor la comenzi.Intru sa dau rob imediat.

Ceao!

Buna dimineata, colegi!

Aseara am ajuns si eu acasa, dupa 2 zile de munca :D. Am de pus parchet intr-o vila cu etaj :)). Am reusit sa punem etajul si bucataria de jos.Doar parchet fara margini si colturile.Mai am de pus in living si 1 camera. Asta o facem marti si miercuri.

Vad ca aplicatiile inca sunt on, FOARTE BINE FRATEEEE ! :)). Am de lucru azi , maine :)).

Bafta si spor la comenzi.Intru sa dau rob imediat.

Ceao!

Salut man!

Am factu event pe bank lv si in ultimul minut o ajuns unu, stateam pe aia verde unde ziceai ti...daca faceai tu de 10.000$ :)) ramaneai fara ei :))

Intru si eu pe la 14;00 bafta

Mesaj pentru toti cei de rank 3+:

Sunteti controlori cu totii, luati-va treaba in serios si incepeti sa impartiti amenzi. Puneti accent pe orele obligatorii.

Mesaj pentru rank 4+:

Am raspuns la aplicatii, vreau sa fiti cat mai duri posibili la testari si sa nu va scape nimic, imediat dupa test sa postati la Test Log.

Mesaj pentru toata factiunea:

Vreau mai multa activitate din partea voastra, vad ca incepeti sa fugiti de munca una-doua.

Daca nu vad o crestere brusca a activitatii o sa maresc numarul de comenzi.

Sunteti controlori cu totii, luati-va treaba in serios si incepeti sa impartiti amenzi. Puneti accent pe orele obligatorii.

Mesaj pentru rank 4+:

Am raspuns la aplicatii, vreau sa fiti cat mai duri posibili la testari si sa nu va scape nimic, imediat dupa test sa postati la Test Log.

Vreau mai multa activitate din partea voastra, vad ca incepeti sa fugiti de munca una-doua.

salut boss ai un +1 de la mine

din cate am auzit pe la colegi dor.2 suntem care avem comenzi 100+ deci asta nu-i bine pentru factiune deoarece noi vrem sa fim cei mai activi de pe server, poate cu noii colegi care trebuie sa primeasca invite raportu de saptamana viitoare o sa fie mai mare!!

Mesaj pentru rank 4+:

Eu si GonZo am terminat ieri aproape toate testele. Doar 3 nu au dat test si au fost admisi 12. Tu ai scris la aplicații ca doar 10 vor intra, dar din câte pot vedea la Faction members noi suntem 19, dar Jonny si-a dat demisia. Deci vom avea fix 12 locuri libere. Eu zic ca toți cei 12 ar trebui sa intre deoarece au muncit si au reușit sa treacă testele chiar daca unii mai cu probleme.

Ceilalți nu uitati azi de ședința si de raport, deși observ ca încă nu e deschis topicul. Ne vedem la 14, bafta.

Edited by vladutzz00

Eu si GonZo am terminat ieri aproape toate testele. Doar 4 nu au dat test si au fost admisi 12. Tu ai scris la aplicații ca doar 10 vor intra, dar din câte pot vedea la Faction members noi suntem 19, dar Jonny si-a dat demisia. Deci vom avea fix 12 locuri libere. Eu zic ca toți cei 12 ar trebui sa intre deoarece au muncit si au reușit sa treacă testele chiar daca unii mai cu probleme.

Ceilalți nu uitati azi de ședința si de raport, deși observ ca încă nu e deschis topicul. Ne vedem la 14, bafta.

Da, asa e. Toti merita sa intre. Chiar daca unii mai putin, dar oricine merita o sansa!

Neata ce faceti ?

Neatza si tie, de ce nu incerci sa postezi propozitii mai complexe ? Spune si tu ceva acolo un banc orice, dar sa fie mai lunga propozitia.

Am terminat si eu. A plecat soramea acum sunt liber.Ne auzim astazi la sedinta.Bafta!

Felicitări celor care au luat rank up .........

Nasol că nu s-a mai făcut eventul,m-a enervat ăla din paramedic.... numai copii.

Poate îl facem mai târziu...

A.. şi welcome celor noi sper să vă simţiţi bine aici.

Nu pot sa pricep cata nesimtire exista in unii oameni...macar putea sa multumeasca pentru cei 2k pe care ii i-a dat Giuli pe degeaba.

Felicitari celor ce au luat rank up si welcome celor noi. Sper ca vom deveni mai activi de acum incolo.

Pentru cei noi intrati: Puteti sa incepeti raportul pentru saptamana viitoare azi de la ora 19:00.

Buna dimineata, colegi!

M-am trezit deoarece trebuie sa plec. SI nu am vrut sa o fac fara sa mai stau putin pe forum/game.Ma duc sa termin lucrarea [sa pun parchet la vila unghiului :)) ].

Aveti grija de voi,si nu ma uitati :D. Stau 2 zile.

Bafta!

• Nick: [mR].Mafy
  • Rank: 1
  • Data intrarii in Las Venturas Taxi: 18.08.2013
  • Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune): nush
  • De ce doresti sa pleci din Las Venturas Taxi?: nu ma simt in largul meu
  • Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Las Venturas Taxi?: Destul de bine
  • Esti de acord sa primesti Faction Punish 60/60 daca se dovedeste ca NU ai fost membru Las Venturas Taxi pentru minim 2 saptamani?:da
  • Ce ai schimba daca ai avea ocazia? Nimic
  • Alte precizari?: Multumesc Giuliano pentru sansa acordata, stiu ca te-am dezamagit dar asta e viata. Bafta

Mafy eu cred ca altul este motivul pentru care ne parasesti adica cred ca ti-ai dat demisia din cauza banului pe care l-ai luat azi http://www.b-zone.ro...t.php?ac=383793

Edited by Deeyyuu

Ce ziceti de videoclipu asta

Salut, este reusit filmuletul. Super,scheme pe masura, multe din ele pot face si eu, dar unele nu am locul necesar...

Neatza colegi, am ajuns si eu acasa aseara pe la 22..Eram obosit si nu am mai putut intra.Am terminat cu parhetul, acum urmeaza prizele etc. Vineri si sambata voi merge pentru asta.

Slabut meci a avut Steaua aseara, La cate ocazii a avut trebuie sa castige...

Ceao ne auzim in game.

EDIT: OOHOOOO ce program avem de sarbatori 1-5 sept SUPEEER. Tot ce-mi doresc de aici este sa castig premium acount, sa iau level up-urile + sa castig PROTECT VIP :)))

Edited by GonZo

Neata tuturor. Mai sunt 10 zile pana pe 1 Septembrie :X

Pentru cei ce nu stiu: Este ziua B-Zone pe 1 Septembrie, dar cum se împlinesc 5 ani, ziua va dura 5 zile :))

Vor fi 5 - 6 eventuri organizate de admini pe zi, 1 level up pe zi la ora 17 si multe alte concursuri, tombole unde se poate câștiga si premium account. Eventurile le-au propus playerii care au avut idei si Bobo a ales cele mai bune. Un prieten de-a meu a propus 6 eventuri si i-a ales 2 din ele.

Cat despre Steaua aseară pot spune doar ca se putea mult mai bine. Dar speram totul la Varsovia :))

Ne auzim in joc, bafta.

E super filmuletu .... ei sar de pe un bloc pe altu si eu daca sar de la etaju 1 imi rupt picioru :))

@@GonZo, Ce program ? despre ce e vorba ?

Uite aici ai mai multe detalii: http://forum.b-zone.ro/topic/152158-programul-sarbatorilor-comunitatiicommunity-celebrations-schedule-1-5-sept/#entry2278886.

Buna dimineata, colegi!

Acum m-am trezit sa ma uit pe forum si sa intru putin in game, deoarece plec iar 2 zile. Acum trebuie sa pun prizele...Cred ca este ultima oara,Sper sa terminam lucrarea in aceste 2 zile.

Pana atunci, aveti grija de voi si spor la comenzi!

Bafta!