Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, Colegi! Ce faceti?

Am ajuns si eu acasa de la munca. In acest week-end este Festivalul Verii ! In seara asta vine Margineanu & Band! Maine seara vine Alex Velea!

Asa ca seara o sa fiu off, ziua On! Aveti grija de voi!

Si chiar, incercati sa nu mai faceti posturi aiurea si fara sens. Povestiti ceva sau o intamplare orice, numai sa nu fie "salut si ne vedem in joc".

Bafta!

Edit : A si da, eu sunt in ceruri acum, ieri a fost Sfarsitul Lumii, A venit meteoritul si ma lovit in ceafa :)). Voi pe unde sunteti ? :))

Edit: Mai am o intrebare, pe clienti la "Account Credit Balance" este suma pe care o am pe clienti ?Mersi

Edited by GonZo

http://forum.b-zone.ro/topic/8001-downtime/page__st__40#entry2293471 Aici zice ca serverul este off deoarece se muta pe alt dedicat mai performant si ca o sa revina asa ca asteptam.

Va urez o saptamana placuta eu maine plec la bunici pana vineri asa ca fiti cuminti... :D

Ne auzim vineri sau daca isi va reveni serverul o sa intru.

Pff...domneee...In topicul ala mai scrie ca se da rollback pana la 10:16 si eu eram in jail atunci dupa ce dadusem rob si mai aveam vreo 5500 de secunde. Asta inseamna ca iar tre sa stau? Si mai scrie ca revine pana la 21:00...e 21:15.

Oricum, nu mai cred ca intru azi, noapte buna.

Clar ce sa Mai spun...era inevitabil sa iau crash pe la 16:50 si apoi sa nu mai pot intra decat dupa lvl up...sa mor io daca nu las laptopu deschis 4 zile la rând acum pe /sleep

Daca faci asta, o sa se opreasca curentul in fiecare zi la 16:59. :)

Se uita cineva pe cererile alea? :-?

Nu ai voie sa postezi in acest topic deoarece nu ești membru Taxi LV. Risti Warn pe forum.

Aplicatiile se vor închide cand vrea Giuliano, tu doar ai răbdare si nu mai face posturi aiurea.

Nu ai voie sa postezi in acest topic deoarece nu ești membru Taxi LV. Risti Warn pe forum.

Aplicatiile se vor închide cand vrea Giuliano, tu doar ai răbdare si nu mai face posturi aiurea.

Deja ma luasem eu de el. :))

Oricum e limpede ca va fi respins dupa postul asta.

Bun, am terminat si cu sesiunea asta de recrutari. Toti au dat test si au trecut 8 playeri din cei 17 acceptati la aplicatii. Welcome si bafta la comenzi.

Bine v-am gasit , sunt mult mai multe comenzi decât mă aşteptam , deci nu o să stau prea mult si o să mă ocup de cât de multe pot :D.