Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am gasit , sunt mult mai multe comenzi decât mă aşteptam , deci nu o să stau prea mult si o să mă ocup de cât de multe pot :D.

Welcome! Asa sa faci:D

Nu uitati cei admisi zilele asta nu sunteti scutiti de raport.

Edited by South Deeyyuu

Neata baieti , ce mai faceti ?

Neata. Uite bine, azi imi cumpar cateva lucruri de pe Clienti. O sa aveti un nou Rank 5 pe nume Reyzard :))

Apropo Razvane, acum nu mai sunt permise posturile de genu' cum ai facut tu acum. Giuliano ne-a mai inchis topicul de 2 ori de cand ai plecat.

Bafta la comenzi!

Neata. Uite bine, azi imi cumpar cateva lucruri de pe Clienti. O sa aveti un nou Rank 5 pe nume Reyzard :))

Apropo Razvane, acum nu mai sunt permise posturile de genu' cum ai facut tu acum. Giuliano ne-a mai inchis topicul de 2 ori de cand ai plecat.

Bafta la comenzi!

Pffffff , lasa ca fac Spam pH-ului :))) aia scriu cate 10 pagini pe zi la discutii.

Nume: sBk.

Level:15

Propunere: Propun(nu stiu sigur daca se poate)sa se adauge comanda /cuff.De ce?:Pai pana sa ajugem la destinatia dorita de un jucator el sare din masina si nu mai avem timp sa-l prindem si pe el in poza.Si asa o sa avem un numar mai mare de comenzi faacute pe saptamana.

Alte precizari: Multumesc.

sBk in topicul de Sugesti se propun doar chestii care tin de factiune si ce se poate implementa. Ce ai propus tu acolo tine de script iar asa ceva nu o sa fie implementat.

@, Bafta in continuare si ai grija la diriga aia de care ai povestit :)) Te mai asteptam la Hq la o poveste.

@, ai ganduri marete auzi la el 100 ss. Bravo bre tineo tot asa

Neata băieți, ce mai faceți? Se pare ca Giuliano a deschis iar aplicatiile si vom avea colegi noi curând.

Cine s-a uitat la meci aseară? Romania a jucat mult mai bine in comparație cu ultimii ani. Speram sa batem si Turcii ca sa ne calificăm măcar la baraj si apoi poate poate la CM.

Ne vedem mai îndată, bafta la comenzi.

P.S: Nu uitati de activitatea de azi de la 14:00 cu toate celelalte factiuni pasnice.

Edited by Reyzard

n'Seara baietii

Ce mai ziceti?

• Nick: psoN
  • Rank: LV Cabbie
  • Data intrarii in Las Venturas Taxi: 31 martie
  • Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune): 5 luni cu tine (9 luni)
  • De ce doresti sa pleci din Las Venturas Taxi?: Nu are rost sa fac acum un roman in postul asta spunandu-mi toate ''ofurile'', pur si simplu cred ca a venit momentul sa plec.
  • Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Las Venturas Taxi?: Cea mai frumoasa experienta a mea de cand sunt membru al comunitatii.
  • Esti de acord sa primesti Faction Punish 60/60 daca se dovedeste ca NU ai fost membru Las Venturas Taxi pentru minim 2 saptamani?: Nu este cazul.
  • Ce ai schimba daca ai avea ocazia? Nimic. Motivele pentru care eu vreau sa plec nu tin de factiune sau de membri actuali. Consider ca totul este perfect si nu trebuie schimbat nimic.
  • Alte precizari?: In cele 9 luni petrecute aici am trait momente frumoase. Am crezut ca locul meu este aici, de aceea am si stat atat timp ca membru aici. Totusi, sunt nemultumit de mai multe aspecte, si am convingerea ca locul meu nu mai este aici. Giuliano, sper sa obtii stii tu ce. Stiu ca iti doresti de ceva vreme si presimt ca nu va mai dura mult pana vei ajunge acolo. Te astept cat de curand cu vesti si sper sa se intample cat mai repede. Nu o sa stau sa enumar colegii, intrucat am avut sute in factiunea asta :)). Bafta tuturor, sa auzim de bine si sa-mi acceptati apelurile cand am nevoie de o masina. Salutare! :)

Bafta in continuare psoN ciar ai fost un coleg de treaba si un membru de legenda in aceasta factiune deoarece zic eu ca nu e chiar asa de usor sa stai 9 luni in aceasi factiune

n'Seara baietii

Ce mai ziceti?

Bafta in continuare psoN ciar ai fost un coleg de treaba si un membru de legenda in aceasta factiune deoarece zic eu ca nu e chiar asa de usor sa stai 9 luni in aceasi factiune

Merci, bafta si tie.

E placut sa primesti aprecieri de la colegi. Sper sa ai succes in viitor si sa obtii tot ce-ti doresti.

Sa auzim de bine Deeyyuu! :)