Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am uitat complet de sedinta, am fost la spital, oricum nu puteam ajunge, eu Duminica intru abia pe la 16 in game, doar am teme... Ar trebui sa se schimbe ora.

Sau poate ar trebui sa te invoiesti inainte. :))

Nu prea e normal sa schimbam ora doar pentru un singur membru. Oricum ora asta e de foarte mult timp si nu stiu daca Zokee. ar fi de acord sa o schimbam.

Ar trebui ca topicul asta sa fie redenumit in "Login/Logout Logs" sau ceva de genu :D.

:)) Buna asta ScaR

NU mai faceti posturi inutile in acest topic gen "Salut acum am ajuns acasa mananc si ne auzim in game"... incercati sa gasiti un subiect de discutie nu mai faceti zi de zi aceleasi posturi... Cum a zis si ScaR acest topic a devenit un fel de Logs.

No , acum am ajuns de la fotbal , si ma bag la comenzi ca am doar 4 , mama lui de cop ce mi-a suspendat licenta ..

Sunt acasa de cateva ore si am simtit nevoia sa va spun asta.

EDIT: Am fost la baie.

Edited by Tatarusanu

Si eu nu demult m-am trezit, nu cred ca intru in game acuma numa la 20 ca astazi am ore pana la 19:35 si am la teme fara numar...

Cum sa fiu respins in clanul in care am toti prietenii... 7 PRO-uri 1 CONTRA...

Si eu nu demult m-am trezit, nu cred ca intru in game acuma numa la 20 ca astazi am ore pana la 19:35 si am la teme fara numar...

Cum sa fiu respins in clanul in care am toti prietenii... 7 PRO-uri 1 CONTRA...

Si eu am avut o zi naspa la scoala, am inceput la 7:30 si la 9:30 am plecat ca nu am mai facut ore. :))