Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Deeyyuu,

Deeyyuu nu fi rau.

Maine nu cred ca o sa pot intra in game, am vineri teza la romana si trebuie sa invat si eu ca asa se cade. :))

Ne auzim cand om intra, bafta.

Healau!

Sorry,bre' ca n-am intrat zilele astea da' am invatat pt. teza la mate  Nu d-alta,da plange mama daca nu iau cel putin 8 
Intru si eu acum sa fac de-un raport 
Edited by pB G a B e e Xd

@, :)) ai teza vineri ? Nu fac ore :))

@, Salut ba nUUb's. Te-acasa. Huaaa la jilava cu tine! :)) Bafta frate!

Salutare din Onesti!

Am scapat si de teza de la matematica...Mai bine nu faceam nimic ieri [exercitii] si tot stiam sa fac la teza...Adica tot atata faceam :)).

Astazi terbuie sa ma apuc de raport am doar o comanda.

Mos' Neculai a venit deja cu un cadou: Nu fac maine ore:X. Succes celor care au ore maine sau teza :))

Ne auzim in joc acus'.

Bafta!

Bafta in continuare la toti, factiunea asta va ramane permanent in memoria mea, NU va voi uita niciodata. Nu vom mai intalni prin game si vom mai vb.. chear daca am iesit din factiune din anumite motive, asta nu inseamna ca nu vom mai fi prieteni. Bafta in continuare la toti. Sa auzim de bine.

@,

Eu fac parte din asta -> http://forum.b-zone.ro/forum/1580-ultras-south-us/ deci nu

Sa revenim, ca urez o zi frumoasa, nu stiu daca intru azi in game pentru ca am mult de invatat. Tin sa ii felicit pe toti cei care au facut multe comenzi pentru raport, eu nu am putu face decat 57 :| multe lucrari si teza am avut saptamana asta si lafel o sa fie si saptamana viitoare.

Edited by South Edward Nisan

Mâine, duminică, 8 decembrie 2013 vom face un târg cu toate facţiunile, la ora 20:00. Să nu lipsiţi!

Daca nu puteti veni, invoiti-va in topicul ''invoiri sedinte''. Acolo trebuie sa va invoiti si pentru alte evenimente in afara de sedinte.

Epic Fail !!

Buna seara , asta eprimu meu post aici de cand am intrat in factiune :)) , am uitat de discutii . Ma duc sa fac un dush si ne vedem in game !

Nici eu nu prea postez aici. Nu trebuie neaparat sa faci spam aici. :))

Si daca nu vrem ? sau nu avem pe nime de propus ? Neata acum am ajuns si eu de la munca , mananc ceva si ne auzim in game !

Daca nu ai si nu vrei, faci vizualizari la topic :>. Altcineva are, de exemplu eu.Un coleg de clasa...

Salutare, am venit de la scoala.

Nu am mai dat teza azi o dau vineri.E cea la alegere si trebuie toate in aceeasi zi.Mai am timp sa invat :))

Am de scris ceva mai mult, asa ca ne auzim mai tarziu.

Bafta!

http://s15.postimg.org/76x26icon/14_Zokee_Gon_Zo_si_Meta.jpg

Uit-aci poza :))

Zokee ii ala din mijloc,apoi GonZo si cu Metafor :))

Ba n@b cum iti permiti ? Esti nebun ? Sper sa te pedepseasca Zokee.. ;)

Totusi suntem adolescenti, asta e mai buna: http://postimg.org/image/pxlf9aar1/.

Cat despre tine .... semeni: http://postimg.org/image/sdgwqykn9/.

Edited by LV Shift Supervizor GonZo

Buna seara lume, acesta este ultimul meu post aici. Mi-a facut placere sa va fiu coechipier, succes in continuare, sanatate si tot ce va doriti. Multumesc Zokee./psoN in primul rand pentru sansa acordata. Bafta! :*