Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata LV Taxi !

Sunt prea terminat sa ma intru in game . Maine la ora 21:00 Vreau sa organizez un event... Azi a fost (si este ) ziua mea si vreau sa petrec si alaturi de voi.

Vreau sa fiti prezenti cat mai multi poste toti sau. ... Osa. pun si un premiu !

Cu drag Chrys

Neata LV Taxi !

Sunt prea terminat sa ma intru in game . Maine la ora 21:00 Vreau sa organizez un event... Azi a fost (si este ) ziua mea si vreau sa petrec si alaturi de voi.

Vreau sa fiti prezenti cat mai multi poste toti sau. ... Osa. pun si un premiu !

Cu drag Chrys

Seara buna colegi.Va scriu de pe telefon.

In legatura cu posturile lui Adryan asupra lui Experiment, Metaphour si Mokka cu vedere la afk On fare.

M-am uitat mai atent la dovezi si am observat un lucru foarte important:

1.Cand s-a facut poza fare-ul era pus de 6-9 sec.

2.Cand un taximetrist se da jos din taxi, fare-ul se scoate AUTOMAT .

3.Daca ai un player/client pe g si inainte era fare on si te dai jos pentru unpic afk. Fare-ul ramane pana playerul se da jos si platesti.

In cazul nostru Adryan dadura g 5-6 sec si de ar fi comanda nu ar dura 5-6 sec.In 5 sec ne-am fi dat jos+afk :)))

Presupun ca Adryan nu stia sau a omis asta :).

Asa ca, nu-i dati sansa sa va posteze.

Iar in cazul Mariei, este urat sa spui asa ceva unei fete, exista f8 pt asa cazuri.

Bafta cu eventul Taxi LV, iar Adryan sper sa ne devii prieten, nu sa ne dusmanesti. Seara faina.

Edited by LcN BogdiD

salutare ce faceți ? ...

Maine cred ca e gata pc ' ul si revin la treaba..

WTF? ce se int cu ăla ... ? a luat la control toata factiunea ? ... nu are de câștigat nimic ..

O seara plăcută !

Edited by Chrys

@, Ai ales pana la urma sa pleci. N@b multa bafta si sper sa ai un viitor stralucit in fata :P. Si da sunt number 1, bo$$, magnat :)) la rapoarte. Mai vorbim noi.

Salutare!

Am venit de la scoala acum si pentru maine nu prea am ce face.
M-ai fac niste comenzi alea alea, mai vorbim.

Nu mai cautati nici voi cearta cu Adryan. Vedeti-va de treburile voastre.

Bafta!

@@Zokee, mare om mare caracter!:)) asa te vreau , Nu , nu si NU!

@, Nu pleaca=)) stai acasa ! .

Ce faceti , eu ma bag la somn .. naspa e fara pc.. nu pot sa intru si eu in game:D ( sper maine sa se rezolve .... dar dupa cum pare o sa mai dureze cva timp, dar totusi stau cu speranta...)

:* zZzz

neata, ce faceți ? ...

doamne nu e gata pc... nu ajunge piesa care imi trb.. of tb sa mai astept si maine sper sa ajungă.. :|

Bafta la comenzi sper ca maine seara sa intru si eu in Game :)

Totul e bine si frumos, te asteptam in game...next days

Salut ce faceti, am ajuns de la scoala, fac si eu niste comenzi :P Ne vedem in-game!!

Edited by BS VicTiMVoDka

@Zokee, Frate de cand mi-ai dat fw ti-am zis ca sunt editate...Uite acum ai aflat :D. Oricum ma bucur ca sa aflat. Si dutu14 era in mana cu el ?

Salutare, sunt la ora de informatica!

Vorbim cand ajung acasa.Bafta!

Salutare tuturor !

Imi explica si mie cineva cum a falsificat doveziile Adryan :D ?

@,

Deci pe persoana fizica eu alaturi de Tyky Zonker si Sebi_Jr am fost de la inceput siguri ca acest Adryan a falsificat pozele. Nu stiu cine a descoperit acest lucru insa cel mai sigur cred ca a adaugat mesajul ala cu You paid $$ to taxi driver( care apare in chat cand te urci in taxi) si a adaugat chestia aia cu fare de pe mijlocul ecranului cand iti apare cand iti ia bani. De asemenea probabil a adaugat si mesajul din dreapta de jos cu: care mai era. Cred eu acuma nu stiu sigur.

Edited by South Edward NisaN

@, fail

E simplu, cand noi stateam afk, venea dutu si aducea un taxiu langa noi, se punea on fare, si intra adryan in masina, apoi iesea dutu din masina, si lui adryan ii aparea on fare, iar noi fiind afk langa taxiu adus de dutu, parea ca noi eram afk on fare.

@, b]@[/b], Ce nemernici. Cat de jos poate cobora mintea unui om, doamne... Dar pana la urma de ce facea toate astea? Ce avea cu noi ? Si nu mai zic de dutu14...

E bine ca sa aflat pana la urma.Vorbim in game.

Ce vrei frate asta e, aceștia sunt oameni noștri niște nenorociți cu doua fete cărora le place sa facă numai rău.

Eu ma bag la somn, noapte buna.