Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau si eu sa imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta, chiar nu a fost ceva intentionat... Sper sa nu se mai repete si sa pot ajunge si eu la activitatile factiunii.

Felicitari Ribe pentru functia de Sub-lider, de cand te cunosc eu esti si vei ramana un baiat serios cu capu pe umerii si vreau sa iti urez succes spre o functie de lider pe viitor.

Inca o daca scuze de sedina.

Am iesit si eu, Noapte Buna.

Vreau si eu sa imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta, chiar nu a fost ceva intentionat... Sper sa nu se mai repete si sa pot ajunge si eu la activitatile factiunii.

Felicitari Ribe pentru functia de Sub-lider, de cand te cunosc eu esti si vei ramana un baiat serios cu capu pe umerii si vreau sa iti urez succes spre o functie de lider pe viitor.

Inca o daca scuze de sedina.

Am iesit si eu, Noapte Buna.

Multumesc !!!

salut all .

mi'a fost luata licenta (din nou) seara nu prea pot intra ( am teme si tre sa invat ) . am pus pe forum la suspendarea (...) maine dimineata un rank4+ ca sa platesc amenda ? sau pot sa ii dau cuiva banii din taxi lv sa plateasca amenda seara cand intra el unui r4+ care e on amenda din partea mea ?

EDIT: A FOST PLATITA !

Edited by Snikker

Salut colegii mei.

Acum cateva minute am postat o noua sugestie - sa schimbe "taxiurile" http://forum.b-zone.ro/topic/208593-propunere-masini-taxi-ls-lv-sf/ cele de rank1 sau si celalalte inafara de sultan . cine a avut rank1 cred ca stie ce inseamna "taxi" si playeri care zic : mergi prea incet , de ce mergi asa incet , te injura ca mergi incet , sar din taxiu pe motivul asta , le zici ca mergi maxim 145 ei te injura si iti zic ca minti ca premierul prinde 173 si te acuza de speedlimit ... etc

CINE VREA O SCHIMBARE +1 http://forum.b-zone.ro/topic/208593-propunere-masini-taxi-ls-lv-sf/

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!