Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dar si el parca a primit reclamatie ca nu a dat refil unui jucator si el nu a primit nimic atunci:))

Pentru ce mai faci postul asta daca sti raspunsul.Asa iti dai seama ca nici regulamentul nu-l stia foarte bine:)).

Gata si cu rapoartele .

Nick:Seepti.
Rank: 5
Data: 10 iunie 2014
Am dat test cu: Sna[k]e
Rezultat regulament (x/3): 2.5/3
Rezultat traseu (x/5): -
Rezultat final: Respins
Alte precizari: A venit fara permisul de conducere la test !

Seepti eu cred ca tu inca nu stii regulamentul din Taxi LV , si ca ai ajung la rankul ala deageaba . Cum pici un player ca a venit la test fara licenta de condus , se pica atunci cand in timpul testului ramane fara licenta , ce ee asta ne batem joc , sau abuzam? Ribe te rog sa iei masuri , nu esti de o luna in factiune .. si rog alt tester sa de-a din nou cu Sna[k]e daca nu avea lICENTA asteptai frumos 3 ore si dadeai traseul cu el , Nu facem in bataie de joc , doar pentru 10 comenzi la raport , si nu avem rabdare cu playeri doar repede repede sa ii picam , ca sa nu ne ocupe mult timp , nici chiar asa . Ribe te rog sa iti dai si tu cu parerea !

Edited by SQ Mari0

Gata si cu rapoartele .

Nick:Seepti.

Rank: 5

Data: 10 iunie 2014

Am dat test cu: Sna[k]e

Rezultat regulament (x/3): 2.5/3

Rezultat traseu (x/5): -

Rezultat final: Respins

Alte precizari: A venit fara permisul de conducere la test !

Seepti eu cred ca tu inca nu stii regulamentul din Taxi LV , si ca ai ajung la rankul ala deageaba . Cum pici un player ca a venit la test fara licenta de condus , se pica atunci cand in timpul testului ramane fara licenta , ce ee asta ne batem joc , sau abuzam? Ribe te rog sa iei masuri , nu esti de o luna in factiune .. si rog alt tester sa de-a din nou cu Sna[k]e daca nu avea lICENTA asteptai frumos 3 ore si dadeai traseul cu el , Nu facem in bataie de joc , doar pentru 10 comenzi la raport , si nu avem rabdare cu playeri doar repede repede sa ii picam , ca sa nu ne ocupe mult timp , nici chiar asa . Ribe te rog sa iti dai si tu cu parerea !

Adevarat.

Mario., mai sterge din PM-uri, nu merge sa-ti trimit/em. :)

Buna dimineata baieti si fete , acum am terminat si eu cu scoala pe ziua de astazi.

Ne auzim in game , aveti grija de voi!

Succes Deuce!!!