Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La revedere Nebunilor, :)) o sa imi fie dor de voi :*, asta e am avut 1 luna jumate in care m-am simtit foarte bine , ribe iti multumesc pentru tot dar am avut fw de 4 saptamni si nu s-a sters , oricum bafta tuturor si faceti best!!!!!! :))) pwp :*>:D<<'>

La revedere Nebunilor, :)) o sa imi fie dor de voi :*, asta e am avut 1 luna jumate in care m-am simtit foarte bine , ribe iti multumesc pentru tot dar am avut fw de 4 saptamni si nu s-a sters , oricum bafta tuturor si faceti best!!!!!! :))) pwp :*>:D<<'>

Salut, ai si tu grija pe viitor. Succes in continuare.

@@RazvanSzatmari14,

Bafta pe viitor, incearca sa fi mai precaut!

* Incercati sa va dezvoltati posturile, nimeni nu vrea sa va oblige sau sa va interzica sa postati, Ribe ne atrage atentia pentru ca el raspunde de sectiunea aceasta, daca noi facem spam aiurea ( Fara a avea un motiv pentru care postam ) atunci el este tras la raspundere. Repet, nimeni NU vrea sa va interzica sa postati!

Mda .. am ajuns si in acest pas de a imi lua ramas bun :( . Din ce cauza ? Din cauza post-hunterilor care sunt terminati pe viata si nu au altceva de facut decat de a face rau .. din ce motive ? simplu : pentru ca sunt invidiosi pe "succesul" nostru ca am ajuns intr-o factiune ..

Asta e , imi pare rau ca nu mi-am indeplinit obiectivul , acela de a ajunse la r3 .

Oricum au fost 2 luni superbe alaturi de voi , si vom pastra legatura :D cel putin cu : Chavez , MariO , Kovac , Maximus , n3xtw00w , Zamfor , Ramsay , Americano , Ribe (tie as vrea sa-ti multumesc pentru sansa acordata) Alaturi de voi au trecut imediat aceste zile .. cu exceptia unor copii (dax , dede ) .

Sper sa pastram legatura si sa ne revedem curand ! Ceilalti aveti grija la post-hunteri ! . Cu bine . Va pupa belgianu :* <3

Mda .. am ajuns si in acest pas de a imi lua ramas bun :( . Din ce cauza ? Din cauza post-hunterilor care sunt terminati pe viata si nu au altceva de facut decat de a face rau .. din ce motive ? simplu : pentru ca sunt invidiosi pe "succesul" nostru ca am ajuns intr-o factiune ..

Asta e , imi pare rau ca nu mi-am indeplinit obiectivul , acela de a ajunse la r3 .

Oricum au fost 2 luni superbe alaturi de voi , si vom pastra legatura :D cel putin cu : Chavez , MariO , Kovac , Maximus , n3xtw00w , Zamfor , Ramsay , Americano , Ribe (tie as vrea sa-ti multumesc pentru sansa acordata) Alaturi de voi au trecut imediat aceste zile .. cu exceptia unor copii (dax , dede ) .

Sper sa pastram legatura si sa ne revedem curand ! Ceilalti aveti grija la post-hunteri ! . Cu bine . Va pupa belgianu :* <3

@Belgianu: Imi pare rau de tine, te cunosc de mult esti un baiat de nota 10.

• Bine v-am gasit sper sa ma acomodez repede printre voi si sa-mi fac temele foarte bine.. Sunt un fan al robului deci nu ezitati sa ma contactati in game.

@, Am facut o mica greseala la raport, am scris la numarul de comenzi efectuate in total EDIT si cand am revenit cu EDIT am scris din reseala comenziile efectuate in total la numarul de zile de inactivitate, zile inavtivitate sunt 0, dar am scris comenzile acolo, imi cer scuze. Cand mi-am dat seama de greseala nu am mai putut sa EDIT-ez

Edited by Io n ut

@

CaLdaRe =))Cred ca esti singurul membru cu descrierea aia pe forum * atat de mare * =))), frumos, bine ai venit, sper sa te intelegi bine cu membrii din LV taxi.

@belgianu, Succes in continuare, pacat ca ai iesit. Tinem legatura <3

Edited by Nexter

Seara buna !

As vrea sa stiu daca aveti niste solutii pentru noul update mai exact pentru a nu putea sa abuzezi.

Dupa cum stiti raportul s-a mutat pe RPG.

Cand urca clientul si nu zice nici o locatie si coboara imediat o sa apara pe RPG si o sa se puna ca si punct(comanda).

Daca aveti solutii pentru a nu se abuza, postati aici.

Edited by ribe

Nu ced ca putem fsce noi.nimic doar daca pune kelton cumva minim x sec pentru a fi comanda.. nush, a urcat unu in taxi a coborat, a urcat iar si a coborat si sa pus doar 1 punct...

Edited by Io n ut