Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multa bafta tuturor, sper sa aveti grija de voi, sa nu picati de fraieri in fata cui nu trebuie, tine-ti steagul sus si duce-ti factiunea mai departe ! Mi-a parut bine sa am o asemenea experienta alaturi de voi!! Sanatate numai bine

Goodluck man only 1 peraon understood ENG and was u . U left im alone :D

@,

Interesanta propunere, chiar ar trebui adaugat un astfel de sistem (sunt total de acord cu tine in privinta DM-ului excesiv si super stresant care se face acum pe server).

In alta ordine de idei, ce mai faceti baieti? O liniste totala in acest topic de discutii si asta ma dezamageste!

Salutare tuturor! Eu sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem ? . O zi buna tuturor va doresc si bafta la comenzi.

Salut, bine ai venit şi bine te-am găsit. Mare grijă la ocolire şi repetă locațiile până când consideri tu că eşti maestru.

Salutare imparatilor, am revenit din nou printre voi si de data asta cu planuri marete :)) Sper sa ne intelegem bine baietii care sunteti noi si nu ne cunoastem. Restul membrilor mai vechi ne stim deja nu cred ca o sa avem tangente :)

@,

Din partea mea, iti poti da demisia de pe acum! Welcome back DaX.NaB!

Pentru cei care au intrat de curand, va urez un bun venit si aveti mare grija la post-hunteri, deoarece sunt cu kilogramul si va ard si pentru cea mai mica greseala. Repetati locatiile pana sunteti siguri de propriile voastre cunostinte si dupa aceea nu o sa mai aveti treaba! Aveti grija, viitori nabi.

@, $@LP@, Ai inceput sa ma iei cu din astea? ''DaX.NaB''... nu te intrec la meseria asta. Apropo de greseli, si tu ai grija :)