Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se va da rollback de azi de la 7:00 pana acum, la ora asta.S-au dus 30 comenzi,asta e.

Din nefericire pentru tine sunt o persoană care susține bazele acestei comunități, aşa că postul tău va fi reportat. În legătura cu tine Nexus, cum poti să susții reclama altor servere, mai ales pe forumul unei comunități ?

Sa-ti fie putina rusine NeXuS pentru asemenea incurajari aici pe comunitate. Eu nu raportez pe nimeni, se va ocupa TeddyS de asta, inca o data...nesimtire, aveti PM, skype, facebook, Y!Messenger + altele pentru reclama, nu aici.

Din nefericire pentru tine sunt o persoană care susține bazele acestei comunități, aşa că postul tău va fi reportat. În legătura cu tine Nexus, cum poti să susții reclama altor servere, mai ales pe forumul unei comunități ?

Sa-ti fie putina rusine NeXuS pentru asemenea incurajari aici pe comunitate. Eu nu raportez pe nimeni, se va ocupa TeddyS de asta, inca o data...nesimtire, aveti PM, skype, facebook, Y!Messenger + altele pentru reclama, nu aicii

Serios ?!! :)) Eram sarcastic ma, uau , nu stiam ca o sa o luati in serios :)) . Nu inteleg ma cum a-ti putut crede ca sustin alte servere :)))

EDIT : ii dadusem si report :))

Edited by NeXuS Sefu Banilor

Bună seara. Nu am mai postat aici de ceva timp şi am decis să o fac. În sfârşit ne-am creat un grup stabil, suntem în jur de 38 de membrii şi asta mă bucură. Vreau personal să vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de Taxi Las Venturas şi ajutaţi facţiunea să îşi menţină prestanţa pe acest server.

#TaxiLasVenturas

Va las 3 zile sa va calmati , vad ca nu v-ati potolit data trecuta cand la inchis Rey si continuati cu spamu aiurea . Data viitoare sanctionez in game .

Am redeschis topicu sper ca v-ati potolit . Data viitoare sanctionez in game.

Edited by GF MariO

Salut bossi! Imi pare rau ca nu am mai putut intra, dar chiar numai am timp de sa-mp acum. O sa revin in vara, in vacanta poate nu stiu sigur.

Scuze MariO !

Bafta!

Pup la fratii mei ❤️

La raporul de activitate acesta nou trebuie sa facem poze?

Raportul de activitate este contorizat automat pe rpg sectiunea Faction activity dupa un login aferent valid.

@ Succes in continuare nab :D, sper sa intri la un liceu bun, nu ma dezamagi.

Te astept inapoi, intotdeauna vei avea un loc aici.

Edited by Kovac

Salut !!

Numai mie nu imi merge nici un server samp ? Daca da ce e de facut cum pot sa intru pe game, cum pot sa il fac sa mearga ? (Da am internet acuma..) [s-a rezolvat dar ori cum multumesc pentru ca ati fi vrut sa ma ajutati]

Edited by EklypS