Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

I-al și pe edward cu tine la tara, mi-a promis ca o sa fie cuminte :)

Minti, nu am proms nimic. :))

Radeti radeti da eu la 13:30 sunt la meditatie ??

Bun, sper sa nu mai vad posturi ca cele de mai sus deoarece ma obligati sa va sanctionez pe forum cat si in game. Nu o sa va inchid topic-ul de aceasta data, insa data viitoare o sa ramana inchis 72 de ore.

Serverele RPG sunt inchise temporar pentru o perioada nedeterminata de timp pentru o problema hardware. Serverul dedicat refuza sa se mai deschida, cel mai probabil SSD-ul s-a ars. Vom reveni cu actualizari in acest post. Va rugam sa aveti rabdare si intelegere.

The RPG servers are closed temporarily for an undetermined period of time because of hardware problems. The dedicated server refuses to open, most probably the SSD has fried. We will come back with updates in this post. Please be patient and understanding.

Serverele RPG sunt inchise temporar pentru o perioada nedeterminata de timp pentru o problema hardware. Serverul dedicat refuza sa se mai deschida, cel mai probabil SSD-ul s-a ars. Vom reveni cu actualizari in acest post. Va rugam sa aveti rabdare si intelegere.

The RPG servers are closed temporarily for an undetermined period of time because of hardware problems. The dedicated server refuses to open, most probably the SSD has fried. We will come back with updates in this post. Please be patient and understanding.

Acum ce facem nu mi-am terminat raportu

Nu cred ca se va da wipe ( cel putin asa sper ) daca s-a dat wipe...nu mai are nici un rost eu aveam x2 nrg unul cu hidden unul fara , un bullet cu hidden si un bloodring cu 400 km . si o suma in banca dar asta nu conteaza... important este ca ar fii nasol sa se dea wipe...toti am pierde bunuri si gold si toate cele .

Nu cred ca se va da wipe ( cel putin asa sper ) daca s-a dat wipe...nu mai are nici un rost eu aveam x2 nrg unul cu hidden unul fara , un bullet cu hidden si un bloodring cu 400 km . si o suma in banca dar asta nu conteaza... important este ca ar fii nasol sa se dea wipe...toti am pierde bunuri si gold si toate cele .

si eu sper sa nu se dea wipe pentru ca am muncit mult sa am ce am pe cont plus r4 in elc si r3 in lv taxi plus ca daca da wipe multi o sa se lase nu o sa le convina sa o ia de la capat

@South KeNN Probabil majoritatea cand au auzit de Hardware s-au gandit la hard-ul unde sunt stocate toate fisierele server-ului si probabil de aceea s-au speriat dar eu va sfatuiesc sa va pastrati calmul si sa ascultati niste melodii...cel tarziu pana diseara cred ca serverul o sa revina .

Chiar daca a-ti avut destul timp sa-l faceti avand in vedere ca era si vacanta sa zicem ca da momentan. Sa vedem ce zic si adminii.

Actualizare1 - 6:30 - avem backupuri de pe 9.01.2016 7:00 am.

Actualizare2 - 7:05 - incepem sa instalam serverele pe un alt server dedicat.

Sa speram ca nu se da back-up, iar.

De la 7 dimineata? =)))

South Edward NisaN - noi cum ne facem rapoartele? vom fii invoiti saptamana asta no??

No, nu cred.

6 zile a-ti avut timp adica 5 plus cea de maine ca sa zicem ca azi nu se pune.

Daca e ceva va anunt.