Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Nu nu ai voie, nu aveti voie de pe H.

Sper sa nu ma enervez si sper sa ne distram. O sa va luati toti job arms in acea seara + ceva materiale sa va dati arme intre voi.

Posibil sa vina si NR si paramedic sa discutam.

Eu ma refer la tactica noastra sau e o chestie de echipa? Taximestristi vs SI? sau cum?

Ba scrie acolo unde se tine aceasta activitate.

O sa fim NR + Taxi impotriva School Instr. + Paramedics.

Nu stiu, cel mai probabil o sa fim informati de Edward pe moment, daca ajunge

Am inteles o sa vorbesc maine daca mai am timp cu el sa vad ce zice . Mersi oricum.

@, Aa acum am observat pozele alea mici din paranteza de la Fort Carson ( 1 , 2 ) Da. . . sunt cam pitite acolo.

Am inteles o sa vorbesc maine daca mai am timp cu el sa vad ce zice . Mersi oricum.

@, Aa acum am observat pozele alea mici din paranteza de la Fort Carson ( 1 , 2 ) Da. . . sunt cam pitite acolo.

Kinoto ce sa-i ceri.

Daca nu sunt eu ON se vor ocupa subliderii sau rank-ul cel mai mare ON insa o sa fiu si eu prezent.

Am gresit cand am copiat nu se vor ocupa maxim sau n.cristian la noi ci la cei din LS de unde am copiat =))

Treaba e ca asta va fii ce-a mai mare activitate asa ca sper sa ne distram cu totii.

Da cel mai probabil o sa fie ceva-n gen . "Ba de ce ne bat astea ma , ba stai asa care intra skype ca am un renko ba ia da ca dau eu call 112 , ba mai gicule mai ai ma fast-fire-shot? Care are wall ma? hai sa facem niste DB . " Cam asa o sa arate dupa ce se da primul clear:)))

Ce mai faceti frumosilor, vad ca tot nu ascultati de Nisan, asa si trebuie, felicitari. Eu mai am putin si dau proba practica in cadrul obtinerii permisului de conducere.. Mai e putin pana pe 19 ianuarie si incepe sa se dezvolte o panica destul de mare in al meu suflet. :)) Imi e putin dor de voi, astia care mai sunteti din generatia mea, voua probabil nu va este, nici mie nu mi-ar fii fost dor de cel mai Hitler lider din istoria LV Taxi.

#succes

Ce mai faceti frumosilor, vad ca tot nu ascultati de Nisan, asa si trebuie, felicitari. Eu mai am putin si dau proba practica in cadrul obtinerii permisului de conducere.. Mai e putin pana pe 19 ianuarie si incepe sa se dezvolte o panica destul de mare in al meu suflet. :)) Imi e putin dor de voi, astia care mai sunteti din generatia mea, voua probabil nu va este, nici mie nu mi-ar fii fost dor de cel mai Hitler lider din istoria LV Taxi.

#succes

Ce noua? Dor de tine? Cum sa ne fie asa ceva? Cum ai indraznit sa pleci duplin, daca nu erai hitman, aveai /contract, te asteptam inapoi, cei din generatia pe care ai "crescut-o" tu, dar cred ca si ceilalti.

#succes

Hai ba ca iei si tu permisu nu te speria.

Apropo CUM ADICA FAC BINE CA NU ASCULTA? Te prind pe /c fitar :)))

#succes

Ba tu ai venit aici sa ne zici ca iei permisul ? Serios? Huaaa .

Cam asa cred ca o sa fie aligod :))))

Pai nu dar exact asa s-a intamplat si ultima data cand eram in mafie , am facut war4fun contra NR si aia din NR au primit renko de la unu de la noi din mafie si ne-au capacit. Si norocul lor ca am fost noi baietii ca daca puneam filmarile cand dadeau 3/3 sau cu m4 de la 250m :)) era clar. Oricum esentialul este sa ne distram.

@@AliGoD,

Ba treaba sta asa, daca esti slab nu inseamna ca trebuie sa bagi renko. Stai pe skype cu prieteni sau bagi muzica in boxe si dai drumu mori, revii si tot asa. Nu trebuie sa te apuci sa bagi coduri sa arati ca esti zew , dumnezeu sau mare jmecher ca stii sa tragi cu arma.

@@AliGoD,

Ba treaba sta asa, daca esti slab nu inseamna ca trebuie sa bagi renko. Stai pe skype cu prieteni sau bagi muzica in boxe si dai drumu mori, revii si tot asa. Nu trebuie sa te apuci sa bagi coduri sa arati ca esti zew , dumnezeu sau mare jmecher ca stii sa tragi cu arma.

Dar ai impresia ca o sa bag coduri sau ce? :)) Parca asa a sunat . Nisan nu ma asteptam de la tine sa zici ca bag coduri :))

@,

Nu nu ai voie, nu aveti voie de pe H.

Sper sa nu ma enervez si sper sa ne distram. O sa va luati toti job arms in acea seara + ceva materiale sa va dati arme intre voi.

Posibil sa vina si NR si paramedic sa discutam.

Luam frate, am skill 5 arms, dau /creategun si va distrug :)))