Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Nabs!

Dupa cum v-a spus DupliN ca vrea sa organizeze un eveniment special in cinstea factiunii Taxi LV dar cei 7 ani de acasa lipsind cu desavarsire, acesta mi-a inmanat mie si lui cowS aceasta datorie.

Ideea mea este urmatoarea: Johnny ne va teleporta intr-o arena, 3 admini in total ne vor ajuta sa teleportam jucatorii ( 1 admin in fiecare oras, acestia avand dreptul la cate 25 persoane sa le declare ca si participanti, adica primii 25 la respectivele tinte = participa).
In acea arena vor fi disponibile masini de tip Truck, vor avea cateva arme (ne gandim pe moment) si regulile sunt simple: No Rules! Am nevoie de 3 persoane sa ma ajute nu sa stea degeaba, se ofera cineva?

PS: Premiul este de 400,000$ , acesta mi-a dat 500k, de 50k am facut 2 evente, urmand sa mai fac inca 2. Astept pareri, sugestii etc

Evenimentul va avea loc duminica intre orele 20:00 - 22:00

Edited by Shanker Nebunul

Salut Nabs!

Dupa cum v-a spus DupliN ca vrea sa organizeze un eveniment special in cinstea factiunii Taxi LV dar cei 7 ani de acasa lipsind cu desavarsire, acesta mi-a inmanat mie si lui cowS aceasta datorie.

Ideea mea este urmatoarea: Johnny ne va teleporta intr-o arena, 3 admini in total ne vor ajuta sa teleportam jucatorii ( 1 admin in fiecare oras, acestia avand dreptul la cate 25 persoane sa le declare ca si participanti, adica primii 25 la respectivele tinte = participa).

In acea arena vor fi disponibile masini de tip Truck, vor avea cateva arme (ne gandim pe moment) si regulile sunt simple: No Rules! Am nevoie de 3 persoane sa ma ajute nu sa stea degeaba, se ofera cineva?

PS: Premiul este de 400,000$ , acesta mi-a dat 500k, de 50k am facut 2 evente, urmand sa mai fac inca 2. Astept pareri, sugestii etc

Mi se pare o idee frumoasa, cat si evenimentul, cand se va face ?

Sincer, chiar abia astept.

H3ROIN@ zis si Darkqueen stii ca nu ai voie sa faci post unui coleg din factiune cu tine? Retrage postul ala facut pe Deea[bruneta]. Daca se dovedeste ca esti tu oricum ai fw.

Stiu ca tu esti pe Deea[bruneta] ca e ct secundar si ai fost cu el aici in taxi pe vrenea lui Edward.

Edited by PaterNo din LV Taxi V I P

@, Nu esti singurul care abea asteapta evenimentul. Sper ca o sa iasa o activitate frumoasa, si nu o sa existe probleme.

Ce faceti voi? Gata raportul?

E gata raportul, il poate lua Kenn la verificat :)), ma gandeam sa-ti mai scriu pe Whatsapp. Noi suntem bine asa ca intre baieti, csf, n-ai csf.

Edited by Sobranie Official

eee :> csf mai are omu` mici scapari.

Te prind eu, stai linistit :)) apropo, sa imi lasi mesaj pe wapp, ca eu nu mai am numarul tau pentru ca am avut la reparat telefonul si s-au dus toate numerele.

Edited by Victory Anabella

Ba voi nu aveti teze teste ceva? haolo, vineti am avut test la fizica miercuri am teza la geografie ...

Numa-n invatat ma tin astia :))

Am terminat si testele si tezele...astept BAC-ul :))