Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incercati sa va ocupati timpul cu altceva, mergeti pe afara.. la un suc, caterinca.. o bere cu baietii. Sau poate, la un fotbal.. ce este mai frumos decat un fotbal cu prietenii ?! Mergeti in parc, mancati vata pe bat.. mergeti oriunde,faceti orice. Sunt 100 % ca la sfarsitul zilei .. o sa fiti foarte relaxati.

Buna ziua tuturor, nasoala treaba cu svr si imi pare rau pt cei care nu au vreme buna afara dar oricum stiu ca puteti improviza.

Daca cititi asta si sunteti plictisiti click: http://www.youtube.com/watch?v=3nHOYXidcII

Sau aici: http://www.youtube.com/watch?v=ZGlSpriAs0k&NR=1

Edited by maldior

Bine Alexuta,uite.. ca sa ma gandesc si la tine, iesi la un suc cu fetele. Mai discutati si voi despre una alta.. :D

De exemplu,eu pana acum am fost la fotbal, am venit acasa.. mananc si, plec cu rolele.

Ma frate :)) eu in parc nu merg ca acolo vine tot satul sa se joace si nu am ce face...Gaborii comunitari nu ne lasa pe gazon :)) ce sa fac? Doar la o samantza cu baietii...sau la un tenis/patratica cu piciorul :)

Edited by Evghin5

Bai,e bun si ala.. tenis cu piciorul, noi avem teren sintetic si pentru tenis, si pentru fotbal. In Bucuresti, nu ma duc in parc cu rolele.. sunt foarte multi copii. Aici in cartierul unde stau eu.. exista " Politehnica " ( sunt numai facultati ) si un drum foarte bun, unde merita sa te plimbi cu rolele.

• Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions
  • HEROINA locked this topic
  • HEROINA unlocked this topic
  • HEROINA locked, unpinned, pinned and unlocked this topic
  • HEROINA locked and unlocked this topic
  • HEROINA unpinned this topic
  • HEROINA pinned and unpinned this topic