Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut , i come in peace! Tocmai am iesit din grota(a fost o saptamana teribila dar plina de panarama) si de maine poate intru si eu sa mai fac niste comenzi(free desigur). In rest... ce sa va mai zic, GG Shobo pt. sub. ,ca doar ce graiesc eu se adevereste si succes la comenzi.Si ar mai fi inca ceva: Shobo, sper ca nu te-ai infumurat acuma ca ai subleader(asa fac multi), sa devii genul de persoana care da /togphone /togfam /togchat /tognews /togtog si altele =)) (care se crede prea importanta sa discute cu restu').Vreau sa ramai la fel cum erai inainte sa plec(asta e ideea in mare).Oricum, nu cred ca esti tu genu' ala de tip.

Hai, noapte buna ca oricum sunt numai straini in taxi la ora asta =)).

PS: WELCOME NOILOR RECRUTI.

Bine ai revenit Maldior >:D<<'> Chiar asa ma crezi? >:/

Chiar asa ma crezi? >:/

Nu,nu dar am jucat mult timp si am vazut multe chestii de genu'.

Daca tu zici ca nu ,inseamnca clar ca nu. Ideea e ca eu am zis ca devii subleader(si logic ca asa a si fost xD ), deci am fost de partea ta asa ca nu te credeam/cred in stare sa faci ce am zis mai sus, dar am vrut sa iti las un "reminder" si in acelas timp o "binecuvantare"(...si al sfantului duh, amin). C'ya in game ;).