Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acuma realizez si eu : Unde e FNR ? Unde s-a dus? Era foarte activ...acuma si-a luat o vacanta in Caraibe cred :)) Sa ajute la filmarea noului film Piratii din Caraibe 4 :D

As vrea ca toti cei din taxi sa facem un event urias, gen: simon spune, sau altceva , cu masini, avioane, barci, motoare orice! Si sa fie un premiu substantial!

In rest toate lucrurile-s bune si frumoase pana in prezent:D

Maldior, cand mai facem inca o poveste ? Gen la mare sau la munte sau calatorii cu peripetii :))

Acuma realizez si eu : Unde e FNR ? Unde s-a dus? Era foarte activ...acuma si-a luat o vacanta in Caraibe cred :)) Sa ajute la filmarea noului film Piratii din Caraibe 4 :D

As vrea ca toti cei din taxi sa facem un event urias, gen: simon spune, sau altceva , cu masini, avioane, barci, motoare orice! Si sa fie un premiu substantial!

Maldior, cand mai facem inca o poveste ? Gen la mare sau la munte sau calatorii cu peripetii :))

Are ban .

Poveste facem cand iti vine tie ca eu oricum ma plictisesc deci trebuie doar sa ma chiemi cand iti "pica fisa".

De event... am idei da nu zic nimic daca nu se baga nimeni.

De fnr: Nici nu stiam ce a patit pana azi.

Si lucrurile nu-s frumoase ca nu suntem destui membrii activi(mai ales verbal xD).

OMG :O ! Nu imi vine sa cred! FNR ban? WTF? da ce a facut de a putut lua ban? mai sa fie treaba ii serioasa.

@Maldior- Trebea sa zici cand "mi se ridica" nu cand imi "pica fisa" era mai.....in fine :)) Eu zic sa facem event-ull ala pentru ca multi am muncit saptamana asta, unii mai mult altii mai putin, dar important e sa ne mai si distram plus ca avem un mare avantaj ca Rizi e liderul nostru si totodata si un admin "al dracului de bun" ( ma refer la munca lui ) . Am vazut Maldior ca esti o persoana caruia ii place sa comunice si sa interactioneze mult cu cei din jur si imi place asta. Incerc si eu sa fiu asa dar uneori dau gres sau nu ma baga in seama nimeni.... In rest astept colegi noi.

@Dileru- Buna ideea, dar ar trebui sa fim toti si daca facem poze unele sa fie amuzante altele si mai amuzante si unele chiar hilare:))) ideea e sa ne distram sa scapam de stres!

Cam asta a fost cu mine taximetristilor...

Dar sa stiti ca mi-a placut:

Mi-a placut sa fac glume despre vaci cu voi, sa fac povesti pe baza unor poze facute la nimereala,sa dau rob cu skinu' meu de negrotei scund, sa fac comenzi fara /fare. Mi-a placut cand playerii de lvl mic imi multumeau pentru ca i-am dus gratis, cand eu cu Doom am mers sa cautam buguri si cand am facut anim abuse =)), cand am mers si cu shobo sa ii arat bugurile, cand am mers si ne-am facut (mai mult sau mai putin) respectati la eventuri,cand am facut caterinca, cand am facut panarama, cand am facut circoteca, cand a ras Rizi la glumele mele =))))).... Mi-a placut.

Dar mai am o rugaminte: Azi.. nu stiu la ce ora dar vreau si eu sa fac o poza cu toti(daca se poate) sa am amintire. ;) (chiar daca o sa fiu demis pana atunci)

Edited by Maldior

Cam asta a fost cu mine taximetristilor...

Dar sa stiti ca mi-a placut:

Mi-a placut sa fac glume despre vaci cu voi, sa fac povesti pe baza unor poze facute la nimereala,sa dau rob cu skinu' meu de negrotei scund, sa fac comenzi fara /fare. Mi-a placut cand playerii de lvl mic imi multumeau pentru ca i-am dus gratis, cand eu cu Doom am mers sa cautam buguri si cand am facut anim abuse =)), cand am mers si cu shobo sa ii arat bugurile, cand am mers si ne-am facut (mai mult sau mai putin) respectati la eventuri,cand am facut caterinca, cand am facut panarama, cand am facut circoteca, cand a ras Rizi la glumele mele =))))).... Mi-a placut.

Imi pare rau Maldior :) Poate o sa revi in Taxi ...

• Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions
  • HEROINA locked this topic
  • HEROINA unlocked this topic
  • HEROINA locked, unpinned, pinned and unlocked this topic
  • HEROINA locked and unlocked this topic
  • HEROINA unpinned this topic
  • HEROINA pinned and unpinned this topic