Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

$p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\ $p4/\/\

Multumit?

ma..chiar imi face placere sa fiu in Taxi....factiunile pasnice sunt parca cele mai bune...app cine are sa ma imprumute si pe mine cateva ilioane pana sambata?

Edited by icstasy

Baa va bat :)) cum sa ii spuneti am ca l-am injurat de masa? :)))) e prea usor nu se supara din atat, macar spuneti si voi ceva mai tare ca sa se supere sa ma poata da afara :)))

WRONG IDEA! =)) lol ce ganduri

M-am dus la somnic..maine de dimi scoala..de dimi la 12... :))

imi place mult in taxi...nu cred ca o sa ascapati de mine pana la lvl 10 cel putin...

Nopate buna

+1 papa

Vreau sa fac 1000 de posturi..si atunci voi fi fericit!

Du-te culca-te si tu ma ca si la mine subliderul tot zice ca se culca da numa nu se culca :))

Nu alerg pentru +1, dar imi place sa postez la alte factiuni si nu stiu de ce :))

Ma nu alerg dupa posturi ca si asa nu vad rostul lor, dar v-am zis, imi place sa fac posturi la alte factiuni. De exemplu cand eram Paterno am numarat de la 0 pana la 100 la discutii la tcc :)). I-am facut vreo 7 pagini atunci la balon :))