Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

back de la scoala. iiiiiuuuuuuupppiiiii am luat 4,25 la istorie :-W

la sitorie nu ma plang..sunt bun..nu ma laud...dar la isteie 4...Bafta la indrepatat

ma..eu am fost bun la invatatura, si poate ca mai sunt(nu ma laud), dar pc-ul ma prostit rau
Parca esti mama...asa imi zice mie mereu... =))

App, back from school...fac un topic events si intru si eu..revin sa va spun un link sa veniti si voi..accept sponsorizari :D

Bine Caed,iti dau 155 K.. numai sa-mi dai licentele !

P.S: Hooligane, te-am rugat frumos sa ma suni in joc.. n-ai facuto..dar ma rog! Ce vreau sa spun este ca m-am saturat de TzeTze, mi-a luat 6 comenzi pana acum si deja nu mai suport! Pt ca ma chinui degeaba sa ma plimb dupa el macar sa nu-mi mai apare cerculetul rosu! Cum rezolvam problema asta ?! Ca deja nu mai suport.. mi-a ajuns cutitul la os.. cum s-ar spune ! X(

Din tot ce s-a vorbit in legatura cu luatul clientilor desi comenzile sunt ale altora, nu s-a ajuns la nimic concret ! Hai sa zicem,ca trec cu vederea si de data asta, dar TzeTze.. de acum in colo.. uita-te ATENT la cine accepta comanda,si daca da clientul din nou.. nu o accepti !

P.S: eu plec afara momentan, seara buna tuturor.. si spor la clienti ! ( Nu va mai furati intre voi )

chiar nu ma intereseaza cat de multumit esti tu.

daca omu n-a stiut ce sa-i fac?noroc ca le sti tu pe toate..ia uite cine s-a gasit sa ma critice pe mine ca nu-s bun ca lider,un amarat de newbie level 5..Nu mai posta aici,n-ai voie

sunt multi care se oftica pe cineva ca a luat lider si ar fi vrut ei desi sansele sunt 0.