Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

am venit si eu acasa, ma pun pe luat comenzi . voi ce faceti? :Dzuzule deja am ratia facuta pt vineri =)))) acum fac pe + =))

Edited by Bebell

eu am iesit , vb maine :D noapte buna baietii :D am facut pana acum 120 comenzi :X Check Suveniruri :D

bebell sunt foarte frumoase ,felicitari ,eu am 100 comenzi :P

O propunere interesanta, role-play, n-am intalnit-o pe alt server.

Varianta simpla:

Banca LS si banca LV sunt banci private, nu sunt banci de stat(The State).

Cand intrii intr-o banca sa poti da /makeaccount, /endaccount(sau o comanda prin care sa incepi/termini un contract cu banca LS/LV, sau un cont; sa-ti si ia suma de la /bizfee). Ownerii bancilor sa aiba acces la /accounts(sa-si poata vedea clientii, si pe cei offline).

Daca nu ai cont in nicio banca, nu poti tine banii in banca. Cand un newbie isi inregistreaza contu'(register la level 1), sa il intrebe unde vrea cont, LS sau LV.

Daca un player vrea sa jefuiasca banca LS(/rob) si are cont acolo, sa nu poata da.

Banii din banca sa nu-i vezi la /stats

Varianta complicata:

Ce am spus mai sus, plus:

Daca un player vrea sa jefuiasca banca LS(/rob) si are cont acolo, sa poata:

• daca ownerul bancii este online, sa-i arate warning "X player has just robbed your bank, you lost xxx.xxx$" daca acel player are cont la banca respectiva, sa primeasca /endbankaccount [iD] [reason] din partea ownerului.
  • Daca ownerul nu e online, cand va fi online sa poata da /robbers(sa vada cine a dat rob cat timp a fost offline)
  • Deasemenea, /addblackist [iD] [reason], /removeblacklist [iD](playerul are black-list la banca LS, nu poate da /makeaccout)
  • /viewblacklist sa fie intr-o lista, ex. mai jos#.

10% din banii pe care ii castiga robberii sa ii piarda playerii. Asa playerii vor alege singuri banca mai sigura.

Calcul:

50 rob-uri reusite / zi = 200k average per rob =

200k x 50 rob-uri = 10 mil. total =

10% din 10 mil. = 1 mil.

1 mi. x 200 playeri online = 5k.

In caz ca sunt 100 rob-uri reusite, 10k / player / zi, depinde de banca

Daca banca nu are niciun client, din /rob nu se va castiga nimic.

#

___Blacklist LS bank___

ZuZu: rob (20/02/2011)

BlueR: jigniri (26/02/2011)

Razr: rob (ZZ/LL/AAAA)

|_________________|

Nu neaparat data si motiv.

Realizez ca e greu de facut, de asta am facut doua variante. Ar fi ceva unic. :)

Astept niste pareri.

Edit: Ar mai fi ceva: Cand dai /makeaccount sa poti da /endaccount dupa 5 ore(premium account 2 ore) pentru cei care abuzeaza(/endbankaccount, /rob LS/LV).

Edited by BlueR

1 Parerea mea e ca nu cred ca se va aproba asa ceva deoarece asta ajuta mult playeri sa mai castige niste bani

2 E prea mult de facut la asa ceva nu stiu daca o sa accepte adminu sa lucreze la asa ceva (e cam complicat si mult de lucruu)

3 Nu stiu in ce sens ar putea afecta economia ,si la cati dau rob cred ca tot serveru ar fi pe blacklist ,asa ca numai owneri ar avea de castigat

4 Si banii din banka(cei care tii arata la stats) sa ii poti verifica doar cand intrii in banca ?

parerea mea ...acum sper sa iti fie acceptata ideeea ... nu am nimik impotriva

Edited by JuVeTe

1. Ce ajuta sa castige bani? Din moment ce 100 playeri dau rob, 10k pe zi pierde orice player. Sunt doua banci, 3k se pierde in LS, 7k in LV.

2. Daca ii place ideea mea, cu timpu' ar face-o. Daca nu ii place asa mult, va aproba prima varianta..

Comenzi noi

/makebankaccount: O comanda care te inscrie intr-o lista, si iti ia o suma pana in 1000$. Exact ca /rentroom.

/endbankaccount: O comanda care te scoate de pe lista /accounts, si nu iti mai ia bani. Exact ca /unrent.

/accounts: O comanda care iti arata clientii(SendPlayerMessage...). Exact ca /renters.

/endbankaccount: /evict, ce mai..

/addblacklist: Blochezi un player sa-si faca contract, nu e greu. seamana cu /setrentable 0

/removeblackist: Lasi un player sa-si faca account, /setrentable 1

/viewblacklist: Foarte usor, cateva linii in script.. seamana cu /renters.

/robbers: (SendPlayerMessage), trebuie umblat la comanda /rob.. dupa ce ajunge la checkpoint

3. Din moment ce sunt 150-200 playeri care pierd 10.000$ pe zi(asta daca stau de dimineata pana seara) e clar ca scade economia, si nici nu pierdem mult.

In momentu' de fata 10 mil. pe zi vin din nimic. Creste economia. Not good.

Nu ar fi toti pe blacklist pentru ca sunt doua banci, dai rob unde stii ca nu iei blacklist. Asta ar scade si numarul de rob-uri reusite. :)

4. Da, intri in banca si dai /balance. In viata reala nu iti verifici banii din banca uitandu-te la card, nu?

Si ar mai fi ceva, cand dai /makebankaccount sa poti da /endbankaccount dupa 5 ore(premium account 2 ore) pentru cei care abuzeaza(/endbankaccount, /rob LS/LV).

Daca mai ai nelamuriri, spune.

Edited by BlueR

Daca tot scade cate 10k sa mareasca macar dobanda pe suma depozitata in banca de fiecare player

Nu e nevoie, 10k e maximu' pe zi. Daca ai in LS scade 3-4k, daca ai in LV cam 6k. Plus ca tre' sa stai 24/24 ca sa-ti scada 6k pe zi. Nu e nevoie.

Neata

Bluer la 4 dimineata esti pe forum ? =)))

Minti! 3:08

Neatza . Mie mi se pare frumoasa propunerea lui BlueR dar doar Mafioti sa poata da spargeri :P

Good point! Poti sa o propui.